KULTÚRA
Programok
#Ajak
#város
#évforduló
#program
Ha van programja, mondja le és jöjjön Ajakra! - videó
Már említettük, hogy Ajak most hétvégén ünnepli várossá válásának ötödik évfordulóját. Az évforduló alkalmából élő koncertek, kulturális és szórakoztató programok sokasága várja a kikapcsolódni, ünnepelni vágyókat.

A rendezvény két napja alatt a nagy színpadon - merthogy kettő is van - este a Tik-Tak együttes felvezetését követően a nyolcvanas évek egyik legnagyobb rockbandája, a LORD lép színpadra.

A Lord szombathelyi hard rock-együttes, amelyet 1972-ben Vida Ferenc, Sipőcz Ernő, Papp László és Sütő István alapított. Első lemezüket 1985-ben készítették el Ausztriában. Az 1980-as évek végén már Pohl Mihály énekessel tettek szert nagy népszerűségre a magyar rockrajongók között.

Szombaton Péterfy Bori csábítja el egy táncra a közönséget. Péterfy Boriról érdemes tudni, hogy nemcsak énekes: színésznő is. Korábban a Krétakör Színháznak, majd az Alföldi Róbert által vezetett Nemzeti Színház társulatának volt tagja. Az Amorf Ördögök zenekar tagja annak 2006-os feloszlásáig, majd 2007 elejétől az Amorf Ördögök tagjai által alapított Péterfy Bori & Love Band énekesnője.

Szóval, van programja a hétvégére?

Miután elolvasta ezeket a sorokat, már biztos, hogy lesz.

Ezt majdnem elfelejtettem: minden koncert ingyenes.

- FrissMédia -