SPORT
Labdarúgás
#Labdarúgás
#Várda Labdarúgó Szolgáltató Kft. (Kisvárda)
Győzelmek, döntetlen és vereség
A közeledő bajnoki rajt előtt szinte valamennyi korosztályos kisvárdai focicsapat pályára lépett szombaton. Négy győzelem, egy döntetlen és egy vereség a mérleg.

A sort a középső szekciós VLA-legénységek kezdték, amelyek Nyíregyházán, a Bozsik Akadémia ellen arattak kettős győzelmet, a két meccsen összesen hét gólt szerezve és egyet sem kapva.

Az U17-es csapat Tarpán játszott, ahol idősebbekből álló ellenféllel találkozott. Itt is volt egy duplázónk, Bokor Márk góljával már 2–0-ra vezettünk a szünetben, a vége azonban 2–2 lett.

A Debreceni LA ellen az U13-as csapat négyszer 20 perces meccset játszott, és szórta a gólokat, negyedről negyedre lendültek bele a gólszerzésbe a kisvárdaiak, akik végül elérték a tízgólos határt, miközben csak egyet kaptak.

A legkisebbek, az U12-esek sem vallottak szégyent, ők is a Debreceni LA ellen játszottak, és nyertek – a szünetbeli 1–1-es állást követően 4–2-re. Így aztán az eddigi mérleg remek, kora este még a legnagyobbak, az U19-esek lépnek pályára a Vasas otthonában.

A sort az U19-esek zárták, ők a korosztály élvonalában szereplő Vasasnál játszottak. Bár a meccs elején a mieink szereztek vezetést, egy perc múlva egyenlítettek a hazaiak, akik meg sem álltak tízig. A várdaiaknak a bajnokságban a saját súlycsoportjukhoz tartozó ellenfelekkel szemben kell majd bizonyítaniuk – mindenesetre láthatták, hova lehet eljutniuk -írja a klub honlapja.

Eredmények:

U19: Vasas-Kubala Akadémia–Várda LA 10–2 (5–1)

Gól: Simon M., Heles

U17: Tarpa–Várda LA 2–2 (0–2)

Gól: Bokor 2

U15: Bozsik Akadémia-Nyíregyháza–Várda LA 0–2 (0–1)

Gól: Kereszti, Ésik Á.

U14: Bozsik Akadémia-Nyíregyháza–Várda LA 0–5 (0–4)

Gól: Kun Á. 2, Chrabák 2, Koval

U13: Várda LA–Debreceni LA 10–1 (0–0, 4–0, 7–0)

Gól: Pfajfer 2, Máté Cs. 2, Ablonczy 2, Király M., Zámbori, Bíró B., Ivánkó

U12: Várda LA–Debreceni LA 4–2 (1–1)

Gól: Szarvas M. 2, Borinszkij, Fodor Á. (büntetőből)