PUZZLE
Horoszkóp
#horo
#horoszkóp
#napi horoszkóp
#havi horoszkóp
#asztrológia
Gyors eredmény, könnyű siker - Horoszkóp 10. 12.
Csütörtökön sokkal könnyebb látványos eredményt elérned, mint hitted. Ezek az eredmények nagyon látványosak, könnyű róluk beszélni, de vajon mennyire lesznek tartósak? Próbálj azon dolgozni, hogy az eredményeid sokkal tartósabbak legyenek, és tovább maradjanak emlékezetesek!

Kos

Milyen taktikád van arra, hogy megoldj néhány váratlan nehézséget? Milyen taktikád van arra hogy kiderítsd, mi történik valóban a háttérben? Csütörtökön ne cselekedj addig, amíg nem érted meg az összefüggéseket, és amíg nem látod át, hogy kinek mi az érdeke. Ne lepődj meg azon, ha ma rájössz arra, hogy mindenki az érdekei mentén cselekszik. Ez segít abban, hogy előre tudd: ki mit fog tenni?


Bika

Az idősek bölcsessége siet a segítségedre csütörtökön. Nem számít, hogy eddig mennyire blőd tanácsokat kaptál tőlük, ma érdemes megfogadnod azt, amit az idősebbek mondanak neked. Ma érdemes hallgatnod a tapasztaltabbakra, de csak akkor, ha valóban tapasztalatból beszélnek. Ha csak elméleteket osztanak meg veled, akkor nem fontos figyelned rájuk.


Ikrek

Sokan szeretnének elkönyvelni téged feledékenynek, de fontos tudnod, hogy valójában a rohanás tesz feledékennyé. Fontos, hogy értsd: akkor felejtesz el dolgokat, amikor kapkodsz, amikor sok mindent akarsz egyszerre megcsinálni. Csütörtökön is rohansz, és egyszerre száz felé kapkodsz. Ma az lenne a legjobb, ha megosztanád a feladatokat másokkal.


Rák

Nehezen tudod eldönteni, hogy ki mit vár tőled. Lehet, hogy ma nem érted pontosan, milyen feladatokkal bíz meg a főnököd, vagy mit szeretne elérni nálad egy ismerősöd. A megoldás az, ha kérdezel. De ne csak azt kérdezd meg, aki a feladatot osztja, hanem azt is, aki hallotta a beszélgetéseteket. Ő talán másra figyelt fel, mint te.


Oroszlán

Igen, tudom, hogy szeretnéd a lehető legegyszerűbben megúszni ezt a napot. Tudom, hogy szeretnéd a lehető leggyorsabban elintézni a teendőidet, és tudom, hogy szeretnéd, ha minden a legkisebb energiabefektetéssel működne. Nem fog. Ma szükség van arra, hogy beleadd az energiádat, a figyelmedet, a tudásodat és a munkádat a céljaid elérésébe.


Szűz

Nehéz eldönteni, hogy mi az, amit még érdemes megtenned csütörtökön, és mi az, amit már jobb lenne elhalasztanod. Próbáld ma egész nap, minden ügyben feltenni ezt a kérdést: valóban ma kell ezzel foglalkoznom, vagy ráérne mindez holnap is? Könnyen lehet, hogy túlvállaltad magadat csütörtökre, és életmentő a számodra az, ha átszervezed a mai feladataid egy részét holnapra.


Mérleg

Szükséged van arra, hogy tudj nemet is mondani. Szükséged van arra, hogy tudj nemet mondani arra, ha valaki igencsak manipulatív eszközökkel akar rávenni valamire. Szükséged van arra, hogy felismerd: azzal, ha behatolnak a személyes szférádba, még nem nyernek jogot arra, hogy irányítsanak. Csütörtökön bátran húzd meg a határaidat!


Skorpió

A váratlan fordulatok csütörtökön abban segítenek, hogy előrébb haladj a terveid megvalósításban. Ehhez azonban gyors észjárásra van szükséged, és arra, hogy minden helyzetben feltedd magadnak a kérdést: hogyan visz ez engem közelebb a célomhoz? Könnyen lehet, hogy ma ez a gondolkodás olyan messze előre repít a céljaid felé, amiről nem is álmodtál volna.


Nyilas

Talán egy kicsit eltévedtél csütörtökön. Mintha ma nem találnád az irányt, hogy merre érdemes haladnod. Abban, hogy megleld az új irányokat, az új célokat, az új utakat egy barátod lehet a segítségedre. Egy olyan barátod, aki már sokat látott, sok mindent tapasztalt és sok-sok utat kipróbált már. Nem kell követned az ő útjait, de érdemes ötleteket merítened tőle.


Bak

Egy régi barátnőddel most kezd elmélyülni újra a kapcsolatotok. Ez azt is jelenti, hogy egyre többet beszélgettek egymással, és egyre féltékenyebbek lesznek rátok a többiek. Fontos, hogy csütörtökön tudd kezelni ezt a féltékenységet. Fontos, hogy ma értsd: aki megbánt téged, az valójában a figyelmedre, a szeretetedre áhítozik. Ő csak azt szeretné, hogy foglalkozz vele is egy kicsit.


Vízöntő

Nem igazán nevezhetjük logikusnak a gondolatmenetedet csütörtökön, hiszen lóugrásban haladsz, és olyan kanyarokat tesznek meg a gondolataid, amelyeket a többiek képtelenek követni. Nem kellene mást tenned, csak annyit, hogy megállsz egy pillanatra, és hagyod, hogy leülepedjenek a benned a dolgok. Amit tudnod kell, az az, hogy semmi sem olyan ijesztő, mint amilyennek látod.


Halak

Úgy tűnik, hogy nem mindenki olyan lelkes az ötleteidtől, mint amilyen lelkes te magad vagy. Könnyen lehet, hogy most nehezen győzöl meg másokat arról, hogy melléd álljanak, és hogy támogassanak téged valamiben. Természetesen támogatók és segítség nélkül is megteheted azt, amit szeretnél. De ha vannak támogatóid, akkor tovább kitartasz majd, ezért nem lenne haszontalan ma érvelned az ötleteid mellett.

-Friss Média-

Forrás: nlcafe.hu