SPORT
Labdarúgás
Gyönyörűen játszik a Kisvárda, vezet is a lassan szenvedő Honvéd ellen
Az elején nem rontottak egymásnak a csapatok, mint a Gladiátor filmsztárjai, de azért élvezhető volt a meccs, a Kisvárda szervezetten, okosan játszott. Az első negyedóra végén aztán a várdai Ebedli-unoka, Kovácsréti végezhetett el szabadrúgást a jobb oldalról, beívelte a 16-oson belülre, ott megcsúsztatta az egyik várdai középpályás, majd a kapu felé tartó labdába Gosztonyi még belekotort, így ő lett a gólszerző.

Kisvárda-Honvéd 1-0.

Grozav nem sokkal később egy ígéretes szabadrúgást a sorfalba tekert. A Honvédnak egy valamirevaló helyzete volt, Vadócz ugratta ki Ben-Hatirát, aki kisodródva a jobb szélről fölé lőtt.

A 35. percben óriási helyzetet hagyott ki a Kisvárda, mert túlságosan tisztelték Grozavot. A középpályán szereztek labdát a várdaiak, s jobbról laposan középre sikerült gyötörni. A Honvéd kapusa nem érte el, a kisvárdai Lucas viszont igen, az ötös vonalánál, háttal állva a kapunak. De nem próbálta meg fordulásból az üres kapura tenni, hanem visszagurította Grozavnak, a román csodafocista meg emberbe rúgta.

Később ismét Grozav volt a főhős, szép szóló után védte a lövését a Honvéd-kapus.

Aztán Hey Viktor lőtt rövid labdavezetés után a jobb kapufa mellé. A Kisvárda szépen játszott, öröm volt nézni őket.

- FrissMédia -