KÉK FÉNY
Gyilkosság Tiszadadán
Szerelemféltésből ölhetett a tiszadadai nő, aki a férjét rajtakapja, hogy a szomszéd utcában élő nővel csalja őt. A férjét egy vascsővel leütötte, a nőt megfojtotta.

Meglehetősen felbolydult a 2200 lelkes település, amikor hétfőn délelőtt nyomozók és szkafanderes helyszínelők lepték el az egyébként csendes utcát. Az 51 éves Erzsike erőszakos halált halt. Élettelen testére a település polgárőre talált rá hétfőn reggel.

Erzsike táppénzen volt, de a munkatársa kitartóan hívogatta telefonon, hogy megy-e hétfőn dolgozni. Azonban a telefont nem vette fel senki. Bajt érezve szólt a polgármesternek, aki a helyi polgárőr vezetőjét kérte meg, hogy nézze meg Erzsit, miért nem jelentkezik. Így fedezték fel a szörnyű tettet.

Ami tény, hogy Erzsi szombat délután még élt, ott ült a lépcsőn. Az egyébként dolgos, beteges olykor alkoholproblémákkal küszködő nő egyedül élt, gyermeke nem született a házasságából, szülei, rokonai meghaltak. A rendőrök szombaton még élve látták a később megfojtott nőt, hiszen ő hívta ki őket valamilyen probléma miatt.

A helyiek elmondása szerint alkalmi partnerként járt hozzá a két utcával arrébb lakó férfi, aki végül a nő vesztét okozhatta.

Szombaton késő délután is ott lehetett, azonban a férfi felesége megtudta ezt és a párra rontott. Férjét egy vascsővel homlokon vágta, de ő elmenekült az asszony haragja elől, hazafelé tartva egy utcai kútnál mosta meg a fejét. Ezt a szomszédos házban látták is.

Hogy ezt követően mi történt, azt csak a tettes tudja elmondani, de tény, hogy Erzsikét megfojtották. A lakásban dulakodás nem volt. Jelenleg a házaspár letartóztatásban van. Úgy tudjuk, hogy a nőt gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség, mivel vélhetően szerelemféltésből ő ölte meg Erzsikét.

Tiszadadán egyébként 14 éve, 2007 szeptemberében történt utoljára emberölés, akkor nyereségvágyból ölt meg valaki egy 56 éves asszonyt.

- FrissMédia -