NAGYVILÁG
Belföld
#Spöttle
#Biri
#migráns
#dr. Simon Miklós
Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő tartott előadást Biriben
Zsúfolásig megtelt Bíri községháza, ahol dr. Simon Miklós meghívására Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő tartott előadást az aktuális migrációs kérdésekről.

Dr. Simon Miklós, a térség országgyűlési képviselője felvezetőjében kiemelte, hogy Biri közel 254 millió forint értékben tudott fejlesztéseket megvalósítani az elmúlt időszakban. Majd hozzátette, hogy az ország gazdasági lehetőségei egyre jobbak, így egyre több jut jóléti kiadásokra és emellett biztonságosan tudják működtetni az országot.

A migrációs válságról szólva a képviselő elmondta, hogy a térségben is jelen van a probléma, hiszen emlékezetes a kállósemjéni repülőgépes embercsempészet vagy a napokban lebukott újfehértói hálózat, amely szintén migránsok illegális bejutását segítette az országba.

A vegyes házasságból született Georg Spöttle szakértő, akinek édesanyja német, édesapja marosvásárhelyi magyar, kitűnő magyarsággal fejtette ki álláspontját a jelenlegi - általa elhibázottnak mondott - migrációs politikáról, amit Németország képvisel. Elmondása szerint jól ismeri mind Magyarországot, mind pedig Németországot.

"Meg tudjuk és meg fogjuk védeni a hazát, mert a nemzetnek ilyen erős gerince van, mint Ti. Kiállunk a kultúránk védelméért, a jövőnkért, gyermekeink és unokáink jövőjéért. Terror, rettegés és drogmaffiák nélküli Magyarországot akarunk. A parkjaink legyenek a szerelmespároké és a kisgyermekes szülőké, ne afrikai drogdílereké, mert ez a mi országunk" - írja bejegyzésben a szakértő.