KÉK FÉNY
#emberölés
#Nyíregyháza
#brutális gyilkosság
#kegyetlenség
Frissítés! Brutális kegyetlenséggel ölhették meg az idős nőt Nyíregyházán
Támadója valószínűleg szerdáról csütörtökre virradóra ölte meg a 80 éves asszonyt. Az egyébként békés csendes, de félreeső utca lakói megdöbbentek, amikor megtudták, hogy Margó néni már nem él.

Mint korábban hírt adtunk róla, egy nyolcvan éves nőt találtak holtan nyíregyházi lakásában. A rendőrség emberölés gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Rendőr-főkapitányság haladéktalanul, nagy erőkkel megkezdte a nyomozást az elkövető mielőbbi azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében.

A rendőrség megerősítette, hogy csütörtök délután érkezett hozzájuk a bejelentés, amely szerint holtan találták az egyedül élő nőt nyíregyházi otthonában.

Helyszíni információink szerint a rendőrség jelentős erőkkel van jelen még most is a helyszínen, mivel az eddig rendelkezésre álló adatok szerint eszközöket keresnek. Olyan eszközöket, amikkel a brutális bántalmazást elkövethette a tettes.

Ezt az információt erősíti, hogy a keresőcsapatok fémdetektorokat használnak a tárgyak felkutatása érdekében.

Úgy tudjuk, hogy még a tapasztalt helyszínelők is megdöbbentek a brutalitás látványától. Az idős hölgyet lánya nem érte el telefonon, ezért édesanyja házához sített, ekkor fedezte fel szeretett anyukája vérbefagyott testét. Bár a mentők is a helyszínre érkeztek, az idős nő életét már nem lehetett megmenteni.

Információnk szerint a lakásból az elsődleges adatok szerint nem tűnt el semmi, így elképzelhető, hogy a betörésnek induló cselekmény torkollott véres drámába. A helyiek elmondták, szerda éjszaka körülbelül 30-40 percig nem volt áram. Lehetséges, hogy az elkövető ezt kihasználva akart értékeket ellopni.

Az áldozat csendes, visszahúzódó, családja szeretetében élő idős nő aktív volt, virágokat gondozta, kertészkedett, imádta az unokáit.