KÖZÉRDEKŰ
Pályázatok
Fotózzon megint pazar wellnesshétvégéért!
Ismét meghirdeti immár hagyományos adventi fotópályázatát a FrissMédia. Mától december 18-ig várjuk az Önök képeit, melyeket szakmai zsűri bírál el. December 20-án délután lesz ünnepélyes díjátadó a karácsonyi színpadon Kisvárdán.

Tavaly is, tavalyelőtt is sokan küldtek be szebbnél szebb képeket, melyeken megörökítették környezetükben a karácsonyvárás csodás hangulatát. Most is arra buzdítjuk Önöket, hogy kattintgassanak szorgalmasan és osszák meg fotóikat, élményeinket velünk és egymással.

Indulónként legfeljebb három képpel lehet pályázni, a lényeg, hogy a fotó a megyében készüljön és tükrözze az advent hangulatát. A pályázatokat a [email protected] címre küldjék.

A képek megjelennek Facebook-oldalunkon és a portálunkon is. Szavazni hétfőtől, december 2-től december 18-án éjfélig lehet majd rájuk. Az egyik fődíjat az Önök voksai alapján osztjuk majd ki, a másik fődíjról szakmai zsűri dönt, fotóművészek közreműködésével. A fődíjakon kívül rengeteg más értékes nyeremény vár gazdára.

A szakmai és a közönségdíj nyertese kétszemélyes, két éjszakás wellnesshétvégét kap, félpanziós ellátással. A díjátadó december 20-án délutánlesz, Kisvárdán, a karácsonyi színpadon. A pontos időpontot később közöljük.

Élvezzék hát velünk az adventet. Mutassák meg, hogyan látják a karácsonyvárás mesés időszakát!

- FrissMédia -