PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#napi horoszkóp
Figyeld szerdán a jeleket!- Horoszkóp 05.15.
A jelek ott vannak körülötted. Felismerheted a jeleket, amiket látsz, amiket hallasz, amiket érzel. Ezek a jelek könnyedén vezetnek, és szinte magától értetődő módon mutatják az utadat. A horoszkóp szerint, ha követed az áramlást, eljutsz oda, ahol lenni akarsz.

Kos

Valaki átlépett rajtad, megkerült téged, nélküled intézte el, amit szerinted veled együtt kellett volna megtennie. Ezen most bosszankodhatsz, ameddig csak akarsz, de semmin sem változtat. Meg persze dönthetsz úgy is, hogy inkább elfogadod, hátradőlsz és élvezed, hogy eggyel kevesebb döntést kell ma hoznod.


Bika

Amit szeretsz, és amit nem, igen határozottan kijelöli az utadat. Szerdán tégy a kedved szerint, és kerüld, amit nem szeretsz. Tudom, ez így egyszerűnek tűnik, de közben nem is olyan könnyű. Ha belegondolsz, tegnap sem sikerült azt választanod, amit szeretnél.


Ikrek

Ambivalens a viszonyod valakivel: egyszerre szereted és gyűlölöd. A legszívesebben mindig vele lennél, aztán meg a hátad közepére sem kívánod őt egy darabig. Ebben a helyzetben olyan találkozót kellene szervezned, mint a mesebeli okos lánynak, hogy találkozzatok is, meg nem is.


Rák

Valaki nem őszinte veled szerdán. Azt szeretné, ne tudd meg, mit miért tett. Már rég megbánta a tettét, így nem kell attól tartanod, hogy megismétli, amit csinált. A legjobb az lenne, ha megbocsátanál neki, és egyszerűen csak elfelejtenéd az egészet. Valójában nem kell neked minden haragot észben tartanod.


Oroszlán

Akár el is engedhetnéd magad, és élvezhetnéd, amit teszel. Mostanában túl sok dolgon bosszankodsz, főleg olyasmiken, amiken nem is tudsz változtatni. Pedig azon teljesen fölösleges bosszankodnod, ami tőled független, ami nem a te hatáskörödbe tartozik.


Szűz

Döntsd el, merre akarsz változni. Az nem megy, hogy vágyod a változást, szeretnél más lenni, de nem tudod, pontosan mit és hogyan lehetne máshogy csinálnod. Ma érdemes kitalálnod, miben akarsz változtatni magadon. Határozd el, mostantól mindennap teszel a változásért.


Mérleg

Egyszerre két célt szeretnél megvalósítani, amivel csak szétaprózod magadat. Nem lehet egyszerre két fontos ügyön dolgozni, nem lehet egyszerre két helyen helyt lenni. Éppen ezért azt javaslom, válaszd a fontosabb célt, amit valóban el akarsz érni. Mi az, amin péntekig egyfolytában tudsz dolgozni?


Skorpió

Itt az ideje felhívnod, akinek a felhívását halogatod. Igen, ezt a horoszkópot veheted jelnek, jóváhagyásnak is. Beszélnetek, találkoznotok kellene, hogy rendezhessétek a félbehagyott ügyeiteket. Mindezt természetesen csakis szeretettel és békével a szívedben.


Nyilas

Azért érdemes túllépned a történteken, mert csak a múltban tart, ha azzal foglalkozol, ami nem sikerült. Most itt az ideje, hogy felemeld a fejed, a jövőbe nézz, és a kezedbe vedd az irányítást. Ha felelősséget vállalsz a jövőért, minden megváltozik majd.


Bak

Megvannak a titkos favoritjaid egy helyzetben, és arra vársz, ezek a titkos favoritok meg is nyerik ezt a helyzetet. Könnyen lehet, rossz lóra tettél, favoritjaidnak ugyanis még több titkos nehézségük van. Ma válassz magadnak újabb favoritokat, és azokra fogadj nagyobb összegben!


Vízöntő

Veszekedés kellős közepén találod magadat. Kicsit mindenkinek igaza van, de kicsit mindenki ferdít is. Te pedig nem tudod, mit tehetnél ebben a helyzetben, ki mellé kellene állnod. A legjobb az lenne, ha nem választanál oldalt, hanem ragaszkodnál az igazsághoz.


Halak

Olyan sokféle tudsz lenni, és olyan sokféleképpen tudsz reagálni a különféle helyzetekben, hogy minden ismerősödet képes vagy meglepni. Ma ismét azzal okozol meglepetést, hogy nem azt teszed, amit elvárnak tőled. Még csak nem is azt teszed, amire gondoltak, hanem azt, ami épp az eszedbe jut, amihez kedved van.


-Friss Média-

Forrás: www.nlcafe.hu