18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
Fiatal édesanya vesztette életét a reggeli balesetben Nyíregyházánál
Felfoghatatlan a tragédia, ami elkerülhető lett volna, ha a 22 éves Anna használja a biztonsági övet. Nem tette. Emiatt esélye sem volt az ütközés következtében fellépő centrifugális erőkkel szemben. Teste tehetetlenül csapódott a hátsó szélvédőhöz - életét már nem lehetett megmenteni.

Szokásos rutinját végezte az 22 éves életvidám nyíregyházi édesanya. Felkeltette kétéves gyermekét, elkészültek, majd rövid autózás után a kisfiút beadta a bölcsibe. "Szia drágám, délután jövök érted". Majd Anna beült a kocsiba és elindult nagykállói munkahelyére.

Péntek reggel 6-7 óra környékén az esti havazástól az utak csúszósak voltak, amit a helyenként mínusz 10 fokos hideg még jobban felerősített és hatástalanította a útsózást. . Csúszósak volt az aszfalt. Anna Suzuki Alto gépkocsijával egy kanyarból oldalazva átsodródott a szemközti sávba, ahol egy Nagykálló irányából közlekedő egyterű kistehergépkocsi az autója utasoldalát szinte teljesen letarolta. A becsapódás erejétől a személygépkocsi az árokba csapódott.

Fontos megjegyezni, hogy a gépkocsivezető oldala csaknem teljesen ép maradt, azonban a sofőr sajnos nem használta a biztonsági övet, így teste kitörte a hátsó ablakot. Hiába érkeztek ki a mentők gyorsan, Anna életét nem lehetett megmenteni.

Dr. Fedor Rita, a megyei rendőrfőkapitányság sajtószóvivőjének közlése szerint a halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset január 21-én 7 óra 40 perc körül történt a 4911-es úton, az 5. kilométerszelvényben Nyíregyháza és Nagykálló között. A rendelkezésre álló adatok szerint a Nagykálló irányába haladó személygépkocsi megcsúszott az úttesten, és a szemközti forgalmi sávba sodródott, ahol összeütközött egy Nyíregyháza felé közlekedő mikrobusszal. A baleset következtében a személygépkocsiban egyedül utazó 22 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A balesetek elkerülése érdekében fokozott figyelemmel, az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek, és a közlekedési szabályokat mindig tartsák be.

- FrissMédia -