PUZZLE
Bulvár hírek
#Oroszország
#világbajnokság
#lányok
#külföldiek
Férjvadászat a foci vébé idején
Oroszországban azt állítja az állami média egyik sztárja, hogy külföldi férfiakra vadásznak orosz nők a labdarúgó világbajnokságon. Szerinte ezerszámra érkeznek Moszkvába vállalkozó szellemű fiatal nők, akik külföldi partnert keresnek maguknak.

A Burger King oroszországi leányvállalata reklámkampányra akarta kihasználni ezt: 3 millió rubelt /13 millió forint/ ígért annak a nőnek, aki elkap egy külföldi focistát és aztán gyereket szül tőle! Ettől lesz nagy az orosz foci - állította a Burger King, amely életre szólóan ingyenes Wopper burgert is ígért a vállalkozó szellemű orosz nőnek...

Mindez kiváltotta nemcsak a feministák, de az egész közvélemény tiltakozását. Így a Burger King szégyenszemre vissza kellett, hogy vonja furcsa reklámkampányát. Oroszországban mindazonáltal a nők számára még mindig óriási lehetőségnek számít egy külföldi partner megszerzése. A Szovjetunióban is versengtek a nők a külföldi partnerért, aki kijuttatja őket a kommunista paradicsomból. A rendszerváltás már 27 éve megtörtént, de ebben a tekintetben csekély a változás: az orosz nők még mindig tömegesen vadásznak a külföldi férfiakra, jelenleg épp a futball világbajnokság idején - adta hírül a BBC.

- FrissMédia -