SPORT
Labdarúgás
Ferencváros - Kisvárda: a félidőben 1-0
Túl sok minden bár nem történt az elsőfélidőben, a Várda vagy nagyon elfáradt az eddigi menetelésben, a Fradi pedig az Európa liga mérkőzésben. Az is lehet, hogy úgy gondolják a csapatok: ezt úgyis a Fradi nyeri, fölösleges tovább futkorászni a pályán.

Nem tűnt esélyesnek a Kisvárda a Fradi ellen, hiszen eddig még egy pontot sem tudott szerezni az Üllői úti csapat egyetlen ellenfele sem a bajnokság során a zöldek ellenében. A Kisvárda letámadása ugyanakkor mégis megzavarta az otthon játszó Fradit, néhány alkalommal helyzetnek talán nem nevezhető módon, de azért eljutottak a zöldfehérek tizenhatosán belülre a várdaiak. Az első igazán nagy helyzet azonban a huszadik percben, az FTC előtt adódott: Laïdouni szabadrúgása a kapufán pattant, a visszapattanót azonban Sigér nem tudta belőni a kapuba, mintegy 15 méterről.

A 24. percben ismét nagy Fradi helyzet maradt ki: egy közeli lövést a Várda kapusa, Hindrich tisztázott, egy elegáns vetődéssel. Aztán 1 perccel később majdnem az egyik Fradi játékosról pattant a saját kapujába a labda, de Dibusz végül le tudta húzni. Aztán a 26. percben a Kisvárda védelme megint összehozott egy 11-est, akárcsak a Honvéd ellen. Egy ártalmatlan helyzetben, a tizenhatoson belül, a bal oldalon Civic először a mezét rángatta meg, majd hozzáért a lábához a várdai védő. Ilyenkor tudjuk jól, hogy egy rutinos magyar focista hatalmasat homorítva, esve felszántja a füvet, ha kell, orral beleállva és meg is kapja az egyébként adható tizenegyest. Mmaee ezt könnyedén értékesítette: Ferencváros - Kisvárda a 27. percben 1-0.