PUZZLE
Felnőttbarát filozófia, maximális nyugalom a dunai panorámás hotelben
Azoknak, akik tökéletes pihenésre vágynak és el akarnak szökni a nyüzsgő hétköznapok elől. Nyugalom és csend a Duna mellett, közel a természethez egy wellness birodalommal körülvéve, mely az ókori római fürdőházakat idézi.

A gyerekbarát hotelek aranykorukat élik, na de mi lesz azokkal, akik pont a csendet keresik, a feltöltődés nyugodtabb oldalára vágynak? Számukra kínál tökéletes kikapcsolódást a Ráckevei Duna Relax & Event Hotel, mely felnőttbarát szállodaként kiszakadást ígér a nyüzsgő hétköznapokból. Ebben a szállodában ugyanis a programok többsége a felnőtteknek, illetve róluk szól. A szálloda szabályzata szerint 12 év alatti gyereket nem tudnak fogadni, pontosan azért, hogy vendégeik csendes és nyugodt pihenése zavartalan lehessen, és üdülésük közben feltöltődhessenek élményekkel, valamint emlékekkel.

A 2003-ban megnyitott hotel Budapesttől 47 kilométerre található, Ráckeve központjában. Közel 100 vendég számára kínál minőségi és megfizethető szálláslehetőséget, közvetlenül a Duna partján. Szinte valamennyi szoba vonzó kilátást nyújt e csodálatos folyóra. A természet közelsége mellett a falakon belül is arra törekedtek, hogy a lehető legtöbb módját biztosítsák a nyugodt feltöltődésnek. A wellness birodalom az ókori római fürdőházak hangulatát idézi, a letűnt idők varázslatos világával. Az antik stílusban kialakított wellness részlegen szaunák, gőzfürdők, medencék, és pihenősarkok várják a látogatókat.

A gasztronómiai élmény szintén elérhető házon belül, hiszen a szállodához egy 100 fő kiszolgálására képes étterem is tartozik. A Kiskeve étteremben a magyar konyhaművészet remekei mellett a nemzetközi ételek sem maradnak el, a konyhán pedig az ételintoleranciában szenvedők igényeit és készek kielégíteni. A programok tekintetében pedig újra a sokszínűség a jelszó: aquafitness, koktélkészítés, mandalakészítés, páros masszázs, hagyományos és textilmentes szauna, valamint streching is szélesítik a repertoárt. A vendégek részt vehetnek a népszerű borkostolókon és a sztárfellépőkkel színesített műsoros esteken is, mely pároknak, nászutasoknak, örökifjúknak és nyugdíjasoknak is kiváló választás lehet a tökéletes kikapcsolódásra.