18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
Felismerhetetlenre tört az autó, az egyik utas kirepült a járműből az ütközéskor
A baleset körülményeit még vizsgálják, de valószínűsíthető, hogy több tényező együttesen okozhatott majdnem tragédiát tegnap éjszaka Kisarnál a 4127-es úton.

A személygépkocsi Fehérgyarmat irányából közlekedett Kisar felé a 4127-es úton szakadó esőben, amikor áttért a szemközti forgalmi sávba, majd onnan az utat szegélyező két méter mély árokban egy fának csapódott. Az ütközéskor a gépkocsi 18 éves lány utasa kirepült a járműből. Ez csak úgy lehetséges, hogy nem használta a biztonsági övet. A szintén 18 éves fiatal fiút, aki a gépkocsit vezette feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki a Fehérgyarmati Hivatásos tűzoltók. A 18 éves lányt súlyos, életveszélyes sérülésekkel, míg a gépkocsit vezető, szintén 18 éves fiút könnyű sérülésekkel szállították kórházba a mentők.

A gépkocsi motorja kiszakadt a helyéről, gyakorlatilag a felismerhetetlenségig roncsolódott. Ezen a szakaszon, már több halálos baleset is volt az elmúlt években. 2020. október első napján éjszaka kísértetiesen hasonló baleset történt, a mostani balesettől körülbelül 2 kilométerre. Akkor a gépkocsi ki is gyulladt, vezetője szörnyethalt.

A baleset körülményeit még vizsgálja a hatóság, de az feltételezhető, hogy a balesetet nagy valószínűséggel nem az út- és látási viszonyoknak megfelelő sebesség okozta. Az út Fehérgyarmattól gyakorlatilag nyílegyenes, ami sok esetben a nem megfelelő sebesség megválasztáshoz vezet.

Frissítés: a rendőrség ma délutáni tájékoztatása szerint a baleset előzést követően következett be és a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gépkocsit a fiatal lány vezette, aki az ütközéstől kirepült a gépkocsiból.