PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#napi horoszkóp
Felismered a valódi szeretetet?- Horoszkóp 05.19.
Néha úgy érzed, hiányzik a szeretet az életedből. Pedig valójában a szeretet mindig körülvesz, csak nem mindig veszed észre a jeleit. A horoszkóp szerint vasárnap megkapod a lehetőséget, hogy felismerd a valódi és igaz szeretetet.

Kos

Meg kell hoznod egy döntést, hogy mit tekintesz igazán fontosnak, és mit nem. Nemcsak a vasárnap fontossági sorrendjeiről kell döntened, de érdemes már ma kitalálnod a jövő hét legfontosabb feladataid, mindazt, amire a legjobban figyelsz majd.


Bika

Túl sokat vártál egy találkozásra, és már kezded feladni a reményt. Mégis, ma sikerül találkoznotok, és megbeszélnetek a dolgaitokat. Könnyen lehet, erre a találkozásra épp azért kellett várnotok, mert korábban még egyikőtök sem volt felkészülve rá lelkileg.


Ikrek

Nagy szükséged van, hogy vasárnap kipihend magadat, és erőt gyűjts a következő hétre. Nem azért, mert az a hét sok kihívást tartogat, hanem, mert ez a hét túl sok erődet kivette. Itt az ideje, hogy visszatöltsd az energiaraktáraidat végre!


Rák

Talán túlidealizálsz valakit, és nem veszed észre a rossz tulajdonságait. Pedig néha érdemes észrevenni az emberek valódi tulajdonságait is, minden jóságukkal, minden rosszaságukkal együtt. Ha reálisan nézed a körülötted lévőket, sokkal könnyebb dolgod lesz. Tegyél egy próbát!


Oroszlán

Áthidalhatatlannak tűnik a távolság aközött ahol vagy, és ahol lenni szeretnél. Vasárnap érdemes kidolgoznod az útvonalat, hogy eljuss oda, ahol az álmaid megvalósulnak. Ma érdemes tudatosan végiggondolnod, milyen lépések vezetnek az álmaidhoz, és ahhoz az élethez, amelyre vágysz.


Szűz

A várakozásnak mindig oka van. Ha valamit nem kapsz meg azonnal, annak oka, hogy valamit még meg kell tenned, valamire még fel kell készülnöd ezzel kapcsolatban. Vasárnap kérdezd meg magadtól, mi az, amit megtehetsz, hogy végül megkapd, amit szeretnél.


Mérleg

Sokkal egyszerűbb dolgod lenne, ha nem akarnál minden házimunkát egyedül megcsinálni. Hidd el, attól nem sérülnek a családi szerepek, hogy mindenki kiveszi a részét a feladatokból. Most a párodat és a gyerekeket is nyugodtan vond bele a vasárnapi készülődésbe!


Skorpió

Varázslatos számodra a vasárnap. Ma olyan csodák történnek körülötted, amilyenek mostanában csak ritkán fordultak elő veled. Tudod mit? Érdemes lenne feljegyezned ezeket a csodákat! Érdemes tudatosan jegyzeteket készítened minden eseményről.


Nyilas

Sokan vesznek körül, akik segíthetnek neked az önbizalmad növelésében. Vasárnap az első lépés ehhez, hogy elfogadod, amit mások mondanak neked. Ma sok bókot kapsz, de ezek nemcsak alaptalan hízelgések, hanem mindegyiknek megvan a valóságalapja.


Bak

Kicsit türelmetlenebb vagy a szokottnál vasárnap. Ez a türelmetlenség igazán nem tesz jót a környezetednek. Ahogy te egyre türelmetlenebb leszel, ők úgy veszítik el a béketűrésüket. Ha szeretnél nyugalmat teremteni, először a saját türelmetlenségedet kell elengedned.


Vízöntő

A jó szándék nem mindig vezet jóra. Ma talán teljesen jó szándékból próbálsz valakinek segíteni, miközben ő nincs is felkészülve a segítségre. Az elutasítása fájdalmat okozat, ezért érdemes észben tartanod, nem kell mindenkinek mindig segítened!


Halak

Vasárnap rendezheted egy régi adósságodat. Ez a tartozás nem pénzbeli volt, sokkal inkább gesztussal, szívességgel, jó tettel tartoztál valakinek. Ezt a tartozásodat ma megadhatod, és felszabadulhatsz a törlesztés nyomasztó gondolata alól.


-Friss Média-

Forrás: www.nlcafe.hu