SPORT
Labdarúgás
#Labdarúgás
#Felipe
Felipe, isten veled!
Már a múlt nyáron úgy tűnt, nem tér vissza Brazíliából, hogy ősszel még játsszon Kisvárdán. Felipe most végleg elköszönt és ezúttal Révész Attila sportigazgató is belement a szerződése felbontásába. A mókás és remek hálóőrtől mi is elbúcsúzunk.

Nagy sztár volt Kisvárdán a brazil csodakapus, nem véletlenül választották az OTP Liga legjobb kapusának. Remek reflexeivel számos támadást hárított el, ezzel pontot szerezve a csapatnak. Igazi egyéniség volt, szeretett játszani is a pályán, megvillantva színészi képességeit, ha az időt kellett húzni vagy bámulatos tehetséggel hasalni a fűben. Imádott magyarázni, teátrális mozdulatait soha nem felejtik el a Várkerti Vitézek. Felipe üde színfolt volt a magyar bajnokságban.

Felipe az előző bajnoki idényben a Nemzeti Sport osztályzatai alapján a bajnokság legjobb kapusa volt, bár a jelek szerint a nyári „kötélhúzás” nem tett jót neki, mert az őszi teljesítménye csak a nyolcadik helyre volt elegendő a posztrangsorban. Mindenesetre a Kisvárda egyik vezérét, ha lehet azt mondani, emblematikus játékosát veszítette el.