SPORT
Labdarúgás
#Felipe
#Kisvárda Master Good SE
#Bódog Tamás
​Felipe fizetése megjött, Révész Attila azonban nem kapkod
Volt olyan korábbi edző, aki a gyakorlás után hamarabb hazaért, mint ahogy a játékos lezuhanyozott volna – mondta Révész Attila az NB I-ben szereplő Kisvárda labdarúgócsapatának trénereivel kapcsolatban, egyben dicsérte a két hete szerződtetett Bódog Tamást, aki viszont egész nap a csapattal van elfoglalva. A Kisvárda Master Good SE szakmai igazgatója az edzőváltásról, a klub jövőjéről és Felipe hirtelen távozásáról is beszélt a DIGI Sport napindító műsorában.

Bódog Tamás február elején csatlakozott a kisvárdai alakulathoz, de nem csak a 49 éves szakember neve merült fel a piros-fehéreknél - erről is beszélt Révész Attila a Reggeli Startban. A szakmai igazgató hangsúlyozta, mindenképpen magyar vezetőedzőben gondolkodtak. „Pintér Attilával korábban többször felvettem a kapcsolatot, de egyelőre nem tart még ott a klub lehetősége, hogy az ő stábját idehozzuk.” A szabolcsi klubvezető azt is elárulta, hogy „valamilyen okból Preisinger Sanyival is megakadt a tárgyalás”.

Révész Attila a korábbi kisvárdai vezetőedzőkkel kapcsolatban elárulta, nem mindegyik dolgozott professzionális módon, ami „Bódog Tamásról nem mondható el. Folyamatosan elemez és beszél a játékosokkal, az egyéni képzést nagyon komolyan gondolja, ezáltal a csapatjátékunk is sokat fog változni”. A szakmai igazgató úgy látja: „most már visszatértünk arra az útra, amelyet a klubunk képvisel, és azonosulni tud ezzel, ami a korábbiakban nem volt jellemző”.

A brazil hálóőr, Felipe távozása is szóba került az interjúban. Mint ismert, a sérüléssel bajlódó kapus Brazíliában maradt, cserébe felajánlotta három havi fizetését a klubnak. Arra a kérdésre, hogy mennyit keresett Felipe a Kisvárdánál, azaz mekkora összegért engedték el, Révész Attila annyit mondott: „magyar szinten focista átlagfizetése volt”. A szakmai igazgató viszont azt is hozzáfűzte: „Nagyon rosszul esett nekünk, hogy így próbált meg lelépni. Az a pénz megérkezett amit ígért, ugyanakkor a játékengedélyét még nem adtuk ki.” Révész Attila szavaiból az derült ki, hogy még legalább egy hónapig visszatartják azt, így üzenve Felipének.

A piros-fehérek jelenleg négy pontra vannak a kiesőzónától. Révész Attila úgy véli, „egyik veszélyeztetett csapat sem érdemli meg a kiesést, ennek ellenére valakinek távoznia kell”. A szakmai igazgató arra a kérdésre, vajon, a Kisvárda jövőre is NB I-es csapat lesz-e, a Reggeli Startban azt mondta: „ebben szinte teljesen biztosak lehetünk”.