KÉK FÉNY
#Kemecse
#hűtőgép
#tűzeset
Felgyújtotta a hűtőszekrényeit Kemecsén egy férfi
Két darab hűtőszekrény égett egy családi ház udvarán kedden reggel Kemecsén, a Toldi utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. A tulajdonos a szándékos tűzokozást elismerte, az ügyben hatósági eljárás indult. Személyi sérülés nem történt - mondta el Dóka Imre.

A szóvivő beszámolt még egy nagyecsedi kéménytűzről, ahol a lerakódott égéstermék egy családi ház kéményében gyulladt ki a délutáni órákban, a Vásártér utcában. A helyi önkéntes és a mátészalkai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt. A kémény kijavításáig az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak. Hasonló eseményhez riasztották a baktalórántházi hivatásos tűzoltókat az esti órákban Ilkre, a Kossuth utca egyik lakóházához. Személyi sérülés nem történt, ennél az esetnél lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Szintén Nagyecseden összehordott kukoricakóró gyulladt meg kedden este az Arany János utcában. A járókelők megkezdték a tűz oltását. A helyi önkéntes és a mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés itt sem történt.

A kép illusztráció!