18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#nyíregyháza
#családon belüli erőszak
Felfoghatatlan borzalom: saját lányát erőszakolta éveken keresztül egy nyíregyházi férfi
A bestiális bűncselekmények helyszíne Nyíregyházán, egy 10 emeletes ház egyik lakása volt, ahol a 47 éves férfi a gyanú szerint öt évvel ezelőtt az akkor 7 éves lányát megerőszakolta. Az erőszak 5 éven át tartott, a férfi mobiltelefonjával videókat is készített a borzalmas tettéről.

A házaspár lányukkal egy albérletben élt, Nyíregyházán. Öt év alatt kétszer költöztek, más- más albérletbe, de mindvégig maradtak ugyanabban a körzetben.

Úgy tudjuk, hogy a kislány tanulmányi előmenetelén is látszott, hogy valami baj van. Kétszer ismételt évet. A megalapozott gyanú szerint az édesapja öt éve zaklatja és erőszakolja a lányát, amiről videófelvételeket és készített a férfi.

Ezeket a felvételeket a nyomozók megtalálták a férfi mobilján és sikeresen be is azonosították rajta a gyanúsítottat.


A férfi a bíróságon azt mondta, hogy ebben az ügyben ő a valódi áldozat. "Egy apa is lehet áldozat" - mondta. Azt állítja, hogy a vér szerinti lánya közelített hozzá és tulajdonképpen ő volt az, aki erőszakot követett el.

A kislány még nincs 12 éves. Az édesanyjának mondta el a történteket. Valószínűleg biztos volt benne, hogy az erőszakoló apja telefonján lesz bizonyíték. A férfit még pénteken reggel vették őrizetbe és még aznap indítványozta az ügyészség a letartóztatását.

A Nyíregyházi Törvényszék nyomozási bírója 2024. május 27-én hozzátartozója és 12. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt elrendelte N.I. gyanúsított letartóztatását. A döntés végleges.

A férfi tettéért akár 20 évet is kaphat.