KÉK FÉNY
#tűzeset
#baleset
Felborult autó, kiégett konyha
Két baleset és egy tűz a keddi mérleg a megyei katasztrófavédőknél.

Kanyarodás közben kiszakadt egy acéllemezeket szállító nyerges vontató hátsóhídja és teljes útzárt képzett kedden délelőtt Nagykállóban, a Széchenyi és a Korányi Frigyes utak kereszteződésében. Személyi sérülés nem történt. A város önkéntes tűzoltói a szerelvényt áramtalanították, majd a rakomány átpakolását követően a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak - írja közleményében Dóka Imre.

A szóvivő beszámolt még egy tuzséri balesetről, ahol az útról lesodródott és felborult egy személygépkocsi kedden este. A balesetben ketten sérültek meg. A záhonyi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a terület megvilágításában segítettek.

Szintén kedd este kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy családi ház konyhája Ramocsaházán, a Rákóczi utcában. Ide a baktalórántházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik az épületből egy 11,5 kilogrammos PB gázpalackot kihoztak, majd egy vízsugárral oltották el a lángokat és a füsttel telítődött épületrészeket túlnyomásos ventilátorral átszellőztették. Személyi sérülés nem történt, az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak.

A kép illusztráció/FrissMédia