NAGYVILÁG
Belföld
#kerékpár
#gázolás
#Nyíregyháza
Fantombiciklist keresnek a nyíregyházi rendőrök
Elütött egy járókelőt egy kapucnis biciklis Nyíregyházán. Keresik, mert segítségnyújtás nélkül tekert tovább, miközben áldozata megsérült.

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatnak nyomozást a nyíregyházi rendőrök. Egy eddig ismeretelen kerékpáros december 11-én 12 óra körül az Ungvár sétány 15. szám előtti járdán közlekedett a Robinson domb irányába. Eközben kerékpárjának kormányával nekiütközött egy gyalogosnak, aki ennek következtében elesett, és könnyű sérülést szenvedett, illetve a ruházata elszakadt. Az ismeretlen személy az ütközést után a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A rendőrség várja az ismeretlen kerékpárosnak, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről, illetve a bűncselekményt elkövető személyről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.