PUZZLE
Bulvár hírek
#eva longoria
#pepe baston
#Pantages
#sztárvilág
#divat
#sztárhírek
#Hollywoodi sztárhírek
Fantasztikus volt Eva Longoria ruhája
A színésznőnek ismét sikerült mindenkit elbűvölnie csodás ruhakölteményével. Kifogástalanul tud ruhát választani, azt meg kell jegyezni.

Eva Longoria Baston a nadrágkosztümök koronázatlan királynője. 153 centiméteres magasságával az apró termetű színésznők táborát erősíti, így igen körültekintőnek kell lennie, amikor ruhát választ. Ez azonban láthatóan nem jelent neki problémát, Eva tudja mi az, ami különösen jól áll neki.

A színésznő és férje, Pepe Baston a Los Angeles-i Pantages Színházba érkezett a Hamilton: An American Musical című darabra, ahol Eva mostani fekete összeállítása már a bejáratnál magára vont minden figyelmet. Ebben valószínűleg nagy szerepet játszott a mélyen dekoltált, mégis elegáns felsőrész is, melyhez egy vékony, kifinomult nyakéket, ahhoz illő karkötőt és órát társított a Született feleségek sztárja.

Később Eva a 11 Tony-díjat nyert alkotásról közösségi oldalán áradozott: “A színház ereje. Akárhányszor látom ezt a darabot, sírok és nevetek, érzek és elgondolkodom.”

Forrás: hirado.hu

-Friss Média-