KÉK FÉNY
#marijuana
#Vásárosnamény
#előzetes
Ezt tette a kisvárdai bíró a pszichoaktív droggal kereskedő nővel
A Kisvárdai Járásbíróság nyomozási bírája pénteken új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt indult eljárásban elrendelte J. M-né gyanúsított előzetes letartóztatását.

A nyomozás adatai szerint a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság nyomozói 2018. február 22-én házkutatást tartottak a gyanúsított lakásán, ahol a gyanúsított egy kabát ujjába téve próbált meg elrejteni egy táskát, amelyben több előre csomagolt, növényi törmeléket tartalmazó anyag volt. A gyanúsított által használt albérletből az intézkedő rendőrök 68 db, alufóliába csomagolt növényi származékot tartalmazó anyagot, és egy üveg ismeretlen eredetű folyadékot foglaltak le.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított ismerősei részére árulta a növényi származékot.

A bíróság álláspontja szerint megalapozottan feltehető, hogy a vagyontalan, a saját és családja megélhetését fedező, igazolt jövedelemmel nem rendelkező gyanúsított szabadlábon hagyása esetén tanúk befolyásolásával, tárgyi bizonyítási eszközök elrejtésével megnehezítené a bizonyítást, illetve újabb, szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el.

A végzés nem jogerős, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

A kép illusztráció!