PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#napi horoszkóp
Ezt teheted a nehéz helyzetekben- Horoszkóp 05.26.
Szombaton nehezebbnek élheted meg a helyzeteket a szokásosnál is. Ma sokkal érzékenyebb vagy a kihívásokra, és sokkal nehezebben oldod meg a feladatokat. Ne felejtsd el, hogy ha a kihívások hegyek, akkor te megtalálhatod a hegyi utak térképét, amely átvezet téged a hegyeken. Ez a térkép ott van benned, belső bölcsesség formájában.

Kos

Valaki megbánt, mert nem hív vissza, vagy nem megy el egy találkozóra. Ne felejtsd el, az élet néha elvezeti mellőled azokat, akik már nem segítenek neked, és akikkel most nincs dolgotok együtt. Talán nemsokára újra találkoztok, és nemsokára újra helyreáll a béke köztetek.


Bika

Talán későn jöttél rá, mit szeretnél valójában. Legyünk őszinték, ez most már kezd rendszeres lenni. Mostanában folyton egy lépéssel magad mögött jársz, ami nem baj, csak érdemes lenne ezzel dolgoznod. Érdemes tudatosítanod magadban, a jelen pillanatban meghozott gyors döntések segítenek neked.


Ikrek

Vigyázat, ma hajlamos vagy lehetsz elszállni magadtól, és azt képzeled a spanyolviaszt is te állítottad elő. Mindannyiunknak vannak ilyen pillanataink, de fontos tudatosítani, ezekben a pillanatokban is megőrizhetjük a kedvességünket, és ezekben a pillanatokban is lehetünk szeretetteliek.


Rák

Azon nevetsz a legjobban, amikor a gyerekeid viccelődnek, bohóckodnak, vagy egyszerűen csak tudtukon kívül mondanak nagyon vicces dolgokat. Kezdd el naplózni, feljegyezni a mulatságos történeteket, mert ezekből lesznek a legjobb családi anekdoták.


Oroszlán

Ideje lenne szembenézni a tényekkel, és nem tagadni tovább a hazugságot. Mi az, amivel kapcsolatban hazudni szoktál magadnak? Mi az, amivel kapcsolatban nem vagy hajlandó beismerni, meglátni és kimondani a tényeket? Szombaton érdemes szembenézned a körülötted lévő valósággal.


Szűz

Érdekes érzés újra beleszeretni az életbe, érdekes érzés újra beleszeretni az életedbe, ugye? Érdekes érzés megint azt figyelni, milyen csodák történnek veled minden egyes nap. Az élet maga a csoda, és ma észreveheted ezt a csodát, ma visszaszerethetsz ebbe a csodába, és ma ismét megtapasztalhatod, mennyire jó, hogy vannak még csodák.


Mérleg

Olyan zseniális ötleted támad szombaton, hogy attól megtorpansz. Ma megtapasztalhatod, milyen csodálatos lélek vagy, ez azonban lehet ijesztő, ha eddig azt hitted, nincs benned különösebb nagyszerűség és tehetség. A következő lépés az lesz, hogy rájöjj, mindenkiben ott van ugyanez a csoda.


Skorpió

Nem mindig a rohanás a legjobb megoldás. Ma például hátra kéne dőlnöd, és pihenhetnél. Ez azt is jelenti, el kellene engedned azt az elképzelést, hogy mi mindennel töltöd a szombatot. Nem az a fontos, hogy csillogjon a lakás, hanem hogy inkább végre kialudd magad.


Nyilas

Úgy érezted, eddig kimaradtál a jóból? Jó hírem van, ma végre árad rád a jó. Úgy zuhog rád az áldás, mintha a májusi esővel érkezne. Úgy zuhog rád az áldás, mintha mostantól el sem akarna állni. Használd ki a szombati nap áldását, használd ki, hogy ma különleges teremtő energiák vesznek körül téged.


Bak

Foglalkozz többet a szerelmeddel a hétvégén, és különösen szombaton. A szerelem most szó szerint rád talál, és olyan helyzetekben is megérkezhet az életedbe, amelyekről azt hitted, kizárják a szerelmet. A szerelem mindent legyőz, ha hagyod. Ezt kell megtapasztalnod ma.


Vízöntő

Nem akarsz túl nagy gondot okozni másoknak, és nem akarsz nagyon kiszolgáltatott lenni. Szombaton mégis érdemes segítséget kérned, és jelezni, ha elakadtál. Egyszerűen csak kérd meg, aki melletted halad, nyújtson segítő kezet neked, és vezessen át az akadályon egy könnyed mozdulattal.


Halak

Érezheted azt a különleges és nagy mennyiségű energiát, amely most átjár téged. Sok Halak éli meg úgy a szombatot, mint egy ébredést egy rossz álomból. Talán most veszed észre, milyen távolra kerültél a jó dolgoktól, és most mersz visszakanyarodni régi varázslatos önmagadhoz. Igen, ma újra rátalálsz a varázserődre.


-Friss Média-

Forrás: nlcafe.hu