PUZZLE
Bulvár hírek
Ezt kéne tenniük a kisvárdai focistafeleségeknek
A közelmúltban leült beszélgetni a futballisták párjaival arról, hogy ők hogyan tudnának hozzájárulni a Kisvárda sikeresebb szerepléséhez - árulta el Révész Attila az M4 Sportnak adott interjújában.

A sportrovatunkban már ismertetett edzőkérdés mellett tehát arra is kitért a Góóól2 című műsorban a sportigazgató, hogy miként tudnának segíteni a focistafeleségek abban, hogy véget vessen gyengélkedő szereplésének a Kisvárda. Őt idézzük most.

„Korábban alkalmazott technikát vettünk elő azzal, hogy a feleségekhez, barátnőkhöz szóltam. Meghívtuk őket, beszéltem velük, és tőlük kértem számon a játékosok teljesítményét. Mindenkihez más hangon kellett szólni, de vállalták, hogy minden eszközzel a segítségünkre lesznek, és megértetik a párjukkal: nekik az elsődleges feladatuk az, hogy a pályán jó teljesítményt nyújtsanak."

"Részletekbe nem szeretnék belemenni a beszélgetéseket illetően, mert voltak olyan diszkrét kérdések, amelyekre a szájukat elhúzva válaszoltak, de a felelősségüket szerettem volna éreztetni velük." - folytatta Révész Attila. "Jön a jó idő, és nem azt szeretnénk, hogy a kisgyerekeikkel és a kutyával a városban sétálnak majd és jól érzik magukat, hanem azt, hogy a férjüket otthon engedik aludni, akik ne a kisgyerekkel egy szobában legyenek, és ne várják el azt, hogy éjszaka a futballista keljen fel a gyerekhez, mert ez nagyon sok esetben előfordult. Úgyhogy arra szerettem volna a hölgyeket ösztökélni, gondolva itt elsősorban a külföldi játékosok párjaira, hogy ha szeretnének Magyarországon, ilyen jó körülmények között maradni, akkor nekik is feladatuk van, és a barátjukat, férjüket a legjobb állapotba kell hozni.”

A sportigazgató kitért arra is, hogy meccs előtt hagyják aludni, utána pedig ne terheljék házimunkával a férfiakat a focistafeleségek.

Ja igen. Hétfőn nőnap lesz.

- FrissMédia -