NAGYVILÁG
Belföld
#Balaton
#utazás
#megye
#Hajdúszoboszló
​Ezeket a belföldi úticélokat választják a megyében lakók
Itt a nyár, ez a nyaralások és az utazások időszaka. Bár rengetegen mennek külföldre, hazánkban is számos olyan hely van, ahol remek időtöltés vár az utazókra. Lássuk, a megyénkben élők hová utaznak színesen Magyarországon belül!

Hajdúszoboszló

A hajdúszoboszlói Aquapark remek választás időseknek, fiataloknak, baráti társaságoknak, családosoknak, egyedülállóknak függetlenül attól, hogy hűvös az idő vagy esetleg kánikula van.

A Hungarospa Közép- Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, mely egyedi fürdőélményt nyújt minden látogató számára. Különböző korokat és helyszíneket megidéző exkluzív élménymedencék, szaunavilág, baba- és családi medencék, szörf és sok-sok wellness-, fitness szolgáltatás várja látogatókat. Nyaranta százezrek nyernek felüdülést a strand medencéiben.

Budapest

Akik az aktív nyaralást szeretik, közülük sokan veszik az irányt a főváros felé, hiszen számos nevezetesség, kiállítás, múzeum és program várja a Budapestre látogatókat. Fürdeni természetesen ott is lehet, vannak medencés strandok, de a Duna partján való strandolás is kitűnő választás.

Balaton

Nincs olyan program, mely elengedhetetlen egy jó nyaraláshoz és a Balaton partján ne lenne elérhető. Lehet fürdeni, napozni, kajakozni, evezni, vitorlázni, biciklizni, jókat enni, hatalmasakat bulizni és utána még nagyobbakat pihenni. Mindezt egy igazán csodálatos környezetben, a magyar tenger partján, mely minden magyar szívéhez közel áll.

Érdekes tényként említik a szakemberek, hogy az észak-kelet-magyarországi lakosok kevésbé mobilak az ország többi részén élőknél. Ez nemcsak megyénkre vonatkozik, hanem Hajdú-Biharra is- írtuk korábban. A nyár viszont más, ilyenkor azok is útra kelnek, akik máskor nem teszik.