SPORT
Labdarúgás
Ez nem a Várda meccse volt
A Zalaegerszeg jó csapat, az elmúlt héten a Puskás ellen isteni segítséggel győztes Várdának hazai pályán kellett volna legyőznie őket.

Harcosan kezdődött a meccs, főleg a ZTE küzdött keményen. A Várdai Vitézek rá is kezdtek a “Harcoljatok” rigmusra.

A zalaegerszegiek első nagy helyzete egy balról leadott lövés után alakult ki. Odyntsov, a kisvárdai kapus a nem túl erős labdát kiejtette, látszólag pont a ZTE-játékos elé, ám a Várda védő odavarázsolta valahogy a lábát és tisztázott a vendégcsatár elől.

Volt még egy ZTE-szabadrúgás és pár beívelés, de aztán megjött a meccsbe a Várda.

Mégis az Egerszegnek lett helyzete. Egy szöglet után az 50-es lábú, százkilós óriás, Ikoba fejelt alig a bal sarok mellé.

Szintén Ikoba egy lepattanó labdát lőtt a blokkoló Hej Viktorba.

Ikoba aztán harmadszorra nem hibázott. Gergényi beadását könnyedén befejelte.

ZTE - Várda 0-1 a félidőben.

Négyet cserélt a Kisvárda a szünetben.

Meg is látszott.

Mindjárt az elején szép támadás után blokkoltak a ZTE-védők az utolsó pillanatban.

Úgy játszott a Várda, ahogy szokott a legjobb időszakában. Keményen nyomott, agresszív volt minden csapatrészében. Egymást érték a Kisvárda-szögletek. Camaj alig fejelt mellé, előtte Mesanovics lőtt nem sokkal mellé.

A levegőben lógott az egyenlítés.

Azért Ikoba kétszer előtte az égbe kapásból az ellentámadásoknál.

S harmadszorra megint betalált a százkilós egerszegi. Három kisvárdai védő is ott volt, egyikük Ikoba nyakán, hatalmas ereje miatt mégis el tudta lőni. Be is ment a jobb sarokba. Azért benne volt a Várda kapusa is, mert nem volt erős lövés, illett volna az ilyet megfogni. De akkora potyának se mondanám.

0 - 2.

Odyntsov teljesen elbizonytalanodott, a kisvárdai kapus egy távoli gyenge kísérletet is majdnem bevédett. Végül szögletre pattant a labda.

Ezután leült a meccs.

A Várda támadgatott, majd Melnyik elvesztette a labdát az ellenfél térfelén. Rögtön indította az Egerszeg a félpályánál dekkoló Manzingát, aki végigvitte a kapusig, elhúzta mellette a labdát, és az üres kapuba passzolt

0 - 3.

Végeredmény:

Kisvárda - ZTE 0 - 3.

- FrissMédia -