AKTUÁLIS
#Leander Kills
#Lesz Feszt
#Tankcsapda
#Punnany Massif
#Beatrice
#Wellhello
#Ossian
#Ocho Macho
#Emir Kusturica
#Sander van Doorn
EZ idén is nagy buli L.E.SZ.!
Cirkuszi artisták, graffitys performance, break táncosok, a legnevesebb hazai- és külföldi előadók színes kavalkádja. Mindez egybegyúrva, színesre pingálva, felhangosítva és megfűszerezve a hely adottságaival és egy festői környezettel. És, ha kellőképpen, a megfelelő arányban sikerült összekutyulni a hozzávalókat, akkor akár indulhat is a három napos önfeledt karnevál.

Az öt színpad végleges programjai mellett, a hatodikat a közönséggel együtt szeretnénk alakítani.

3 nap, 6 színpad, több mint 80 fellépő, gyönyörű környezet és fergeteges hangulat július 6. és 8. között Kisvárdán. Idén igazi különleges csemegének ígérkezik a két külföldi sztárfellépő. Emír Kusturicát nem hiszem, hogy be kellene mutatnunk. Elég, ha annyit mondunk, hogy Macskajajj és rögtön beugrik a Bubamara és az ismerős dallam. A híres színész-rendező-zenész-dalszerző, zenésztársaival az Emir Kusturica and The No Smoking Orchestraval körbekoncertezte már Buenos Aires-től Moszkváig a fél világot. Ennek a világturnénak az egyik állomása július 8-án a L.E.S.Z. Feszt. Ez a formáció arról híres, hogy bárhol képesek hatalmas bulit és jó hangulatot teremteni maguk körül.

Július 6-án pedig saját műfajában szintén nem kisebb sztár érkezik. A lemezjátszók mögött nem más fogja pörgetni a bakelitet, mint a több mint kétmillió követővel rendelkező holland EDM producer és dj, Sander van Doorn, aki év elején a legfelkapottabb amerikai fesztiválokon volt hallható. Kisvárdai fellépése után többek között Ibizán és a Tomorrowland fesztiválokon fogja a közönséget szórakoztatni. Kisvárdán is az ibizai klubok hangulatát szeretnénk átadni a közönségnek.

A hazai előadók között hasonlóan nagy neveket találhatsz: Tankcsapda, Halott Pénz, Punnany Massif, Nagyferó és a Beatrice, Sterbinszky, Chris Lawyer, Wellhello, Ossian, DJ Dominique, Bëlga, Depresszió, Vad Fruttik, Ocho Macho, Alvin és a mókusok, Ganxsta Zolee és a Kartel, DJ Budai, The Carbonfools, Belocca, Pierre Maddox, Supernem, FISH!, Rómeó Vérzik, Purebeat, The Biebers, Dj Szecsei, Newl & Zola, Leander Kills, The Silver Shine, Spoon 21, Soulwave, Cloud 9+, Aurora, New Level Empire, Hiperkarma, Edo Denova, Yamina, Maszkura és a Tücsökraj, Monkeyneck, Prosectura, Majka & Curtis, colorStar, Óperentzia, Jackwell, Ferenczi György és a Rackajam, Drop The Cheese, Karmapirin, Kardos Horváth János, Szükségállapot, Radar, VASCO, DJM, Csángálló, Roberto Rios x Dan Spars, Üllői Úti Fuck, Szüret Utcza, Dorombal, Ordiman, Dj Vodi, AWS, Kory, Varázsszakáll, Kócos Cirkusz, DJ Sarkady és még sokan mások.

A feltörekvő zenekarok a Kistigris tehetségkutató színtéren mutatkozhatnak be. A családias fesztivál önmagában is a feltörekvő fesztiválok közé tartozik, ezért különösen fontosnak tartjuk, hogy barátságos árfekvésben biztosítsuk mindezt a különleges zenei- és fesztivál élményt a közönségnek.

További információ: www.leszfeszt.hu