AKTUÁLIS
#Aquacinema
#nyitás
#medencék
#szauna
#szórakozás
#program
Exkluzív: hamarosan nyit az Aquacinema Kisvárda - fotók
Több ezer négyzetméteren élményfürdő és szaunák világa tárul a látogató elé a hamarosan megnyitó Aquacinema Kisvárdában. A kivitelező cég az utolsó simításokat végzi, folyik a próbaüzem. A FrissMédia olvasói láthatják először a majdnem kész élményfürdőt.

A medencék és élményterek egy részét kipróbálhattuk, ebben nagy segítségünkre volt a kisvárdai ikerpár: Zsombor, Kristóf és szüleik, valamint a Középsuliból már jól ismert Kata, aki egyébként a szabadtéri strandnál is pózolt már nekünk.


A hatalmas belső, központi rész igazi gyermekparadicsom, idilli a családoknak, hisz a kialakításnál a központi szerepet a gyermekek kapták, nem feledkezve meg a szüleik szórakozásról sem. A Központi élménytérben csobogók, mini csúszdák, dögönyözők várják a vendégeket. A legkisebb emberpalántákat az alig 20 centi mély meleg vizes medence kényezteti.

Aquacinema wellness részlegében finn- és infraszauna, gőzkabin, csobbanók és merülő medencék kaptak helyet.

A fedett termál részlegből - ahol többek közt vizuális élményt nyújtó Jakuzzi is beépítésre került -, a szabadtéri medencéket több, összekötő folyosón lehet megközelíteni.