PUZZLE
Horoszkóp
#napi horoszkóp
#2018.11.13.
Elő a számokkal!-Horoszkóp 11.13.
Kedden számokra van szükséged. Mérhető eredményekre, számszerűsített célokra. Kedden arra van szükséged, hogy ne csak álmodozz, hanem nagyon pontosan határozd is meg, mit akarsz elérni. Ha ma számokban gondolkodsz, sokkal gyorsabban jutsz előre, mint hinnéd.

Kos

Nem biztos, hogy utálnod kell az ellenfeleidet. Tudom, szeretsz harcban gondolkodni, és tudom, szereted úgy megfogalmazni, hogy az ellenfeleid az ellenségeid is. De mi lenne, ha ezen ma változtatnál? Fogj össze az ellenfeleiddel, és legyetek szövetségesek. Az eredmény megdöbbentő lesz.

Bika

A barátaid fejében ott van minden tudás, amire csak szükséged van. Biztos lehetsz benne, nekik nem lehet újat mondani. Biztos lehetsz benne, ők már mindent láttak. Ez pedig azt is jelenti, neked nem kell kipróbálnod bizonyos dolgokat, és nem kell bénáznod sem. Elég, ha tanácsot kérsz a barátoktól.

Ikrek

Ki a te hét törpéd? Ki a te hét támogatód? Ki a te hét segítőd? Hidd el, ma legalább hét kicsi segítőt találsz magad körül, pontosan úgy, mint a mesében Hófehérke. Ez a hét segítő azonban más-más egyéniség, és mindannyian másban jók. Igen, pontosan úgy, mint a hét törpe a mesében. A jó hír, hogy a gonosz mostohával ma nem kell találkoznod.

Rák

Természetesen haladhatsz egyszerű, egyenes úton is, csak ez az út most nem oda visz, ahol lenni szeretnél. Talán sokkal jobb ötlet, ha változtatsz. Talán sokkal jobb ötlet, ha most lekanyarodsz az eddigi utadról. Tedd fel magadnak a kérdést, mit és hogyan változtathatnál meg, hogyan kanyarodhatsz le az eredeti utadról!

Oroszlán

Nagyon sokat jelentene neked az összefogás, és nagyon is megkönnyítené az életedet. Ha ma összefogsz valakivel, és bevállalod, hogy te állsz az összefogás élére, azzal garantálod a sikert és az eredményeket is. Tudom, eleged van abból, hogy nem tudsz előre mozdulni. Ez ellen pedig csak az összefogás segíthet.

Szűz

Csak csinálgatsz, vagy inkább profin fogsz dolgozni? Kedden választhatsz, csak kis energiával, kis erőbefektetéssel érsz-e el kis célokat, vagy inkább odateszed magad, beleadsz apait-anyait, és igencsak nagy eredményeket érsz el? Azt hiszem, nem is kérdés, mit kellene választanod…

Mérleg

Térj vissza az elejéhez! Ma meg akarsz oldani egy helyzetet, de azon a szinten, ahol most tartasz, már nem oldható meg ez az ügy. Ha viszont visszalépsz az elejéhez, visszalépsz oda, ahonnan mindez elindult, könnyedén megoldhatod a mára kialakult nehézségeket. Nyúlj vissza az alapokhoz, és ott változtass!

Skorpió

Tekintsd küldetésednek, hogy új dolgokat csinálj. Tekintsd küldetésednek, hogy megújítsd a régi, a megrögzült kereteket és formákat az életedben. A kedd az újítás napja. Az a nap, amikor megújíthatod mindazt, amibe már belefáradtál, és megváltoztathatod mindazt, ami már nem működik.

Nyilas

A legszívesebben abbahagynád a küzdelmet, mert nem látod az eredményeket. Pedig ezt fordítva kell csinálnod. Majd akkor hagyd abba a küzdelmet, ha már látod az eredményeket. Addig pedig legyen az, hogy tudatosítod magadban a következő gondolatot. „Ha még nincs eredmény, az csak azt jelzi, hogy még tennem kell érte.”

Bak

Talán nem sikerül elérned mindent, amit szeretnél. Talán úgy érzed, számszerűsíthető veszteséged van. Pedig ez nem veszteség. Ez csupán annak a számszerűsítése, hogy miben érdemes változtatnod. Kedden érdemes változtatnod annak érdekében, hogy több és jobb eredményt érhess el.

Vízöntő

Ne többet dolgozz kedden, hanem okosabban! Ha okosan dolgozol, sokkal egyszerűbb lesz a dolgod. Kedden jó néhány lehetőséged lesz, hogy okosabban kezdj dolgozni. Kedden több lehetőséged adódik, hogy ne az energiádat, a pénzedet vagy az idődet égesd, hanem okosan szervezve, okosan dolgozz.

Halak

A számok világa látszólag messze áll tőled. De ez csak a látszat. Valójában nagyon is jóban vagy a számokkal egészen addig, amíg ezek valós, kézzelfogható számok. Ma érdemes kiszámolnod, mi mindent tudsz megváltoztatni az életedben. Érdemes előre kiszámolnod, mi hogyan lesz a legjobb neked.

-Friss Média-

forrás:www.nlcafe.hu