PUZZLE
Bulvár hírek
#Sas József
#meghalt
#koronavírus
Elhunyt Sas József
Koronavírus következtében 82 éves korában elhunyt Sas József. A Blikk írt erről elsőként, de mostanra már az ATV is megerősítette.

Vasárnap éjszaka meghalt Sas József - írja a Blikk. Koronavírussal volt kórházban. A humorista az egyik fővárosi intézménybe került, információik szerint oxigént is kapott, de nem kellett lélegeztető gépre tenni. A humorista korábban agyvérzéssel sokáig kórházban volt.

Sas József 1939-ben Békéscsabán született. 1957-ben végezte el Rózsahegyi Kálmán színiiskoláját, majd a győri Kisfaludy Színházhoz szerződött. 1958-tól tagja volt a Békés Megyei Jókai Színháznak, 1959-től a Pécsi Nemzeti Színháznak, 1960-tól A Magyar Néphadsereg Művészegyüttesének, 1966-tól pedig a kecskeméti Katona József Színháznak. 1973-ban lett a Mikroszkóp Színpad művésze, melynek 1985–2010 között igazgatója is volt. 2010 után magánszínházat működtetett a Fészek Művészklubban. A rádió- és tv-kabarék állandó közreműködője volt, számos nagylemeze jelent meg, több önálló estet írt és adott elő - ad összefoglalót a művész pálafutásáról az ATV.

Az Index részletes összeállításában kiemelnek egy korábbi interjújában mondottakat: "Én sehol nem vagyok humoros. Abszolút rossz társasági ember vagyok. Mikor ülünk valahol, akkor elhúzódok. Csak a színpadon nyílok meg. A véleményemet is csak ott mondom el."

Címlapfotónk az MTI képe.