AKTUÁLIS
#Aqua Cinema
#képek
Életképek az Aqua Cinemából - galéria
Néhány hete nyitotta meg kapuit Kisvárdán az a 16 pályás csúszdapark, amely egyedi és komplex szolgáltatásaival a második legnagyobb hazánkban. De ezzel még nem fejeződtek be a fejlesztések, jövőre tovább bővül az Aqua Cinema.

A 2019-es szezonra már teljes kapacitással nyitja ki kapuit az Aqua Cinema, hiszen az építkezés nem állt le. A kivitelezők jelenleg teljesen új bébi, gyermek és felnőtt medencék építését végzik, de emellett egy új főépület is az építkezés része.

A fejlesztés második ütemében megépül egy 170 négyzetméteres gyermekmedence a picuroknak 10-25, a nagyobbacskáknak 25-40 centiméteres vízmélységgel. A fürdő területén egy kifejezetten csendes, relaxációs zónát is kialakítanak. Az új, 443 négyzetméteres csendes élménytérben pezsgőágy, hidromasszázs, valamint masszázsöblök lesznek.

A 240 négyzetméteres hullám- és a 380 négyzetméteres hangos élménymedence az aktív mozgást kedvelők minden igényét ki fogja elégíteni, hisz lesz benne hidromasszázs, pezsgőlevegős barlangokkal. A csendesebb kikapcsolódásra vágyóknak 40 négyzetméteren alakítanak ki ülő termálmedencét.