AKTUÁLIS
​El akarta vágni a torkát - megdöbbentő részletek a nyírteleki brutális nőbántalmazásról​
Mint ahogy portálunk elsőként beszámolt róla, tegnap reggel hatkor Nyírtelken brutális nőbántalmazás történt. Az ismert és elismert fitneszmodell életéért most is küzdenek, még mindig nincs kihallgatható állapotban.

Ildikó életét a szomszéd mentette meg. Nincs kétség, ha László nincs, a 20 hónapos kislány édesanyja elvérzik. László arra lett figyelmes, hogy valaki erőteljesen kopog a bejárati ajtó melletti verandán. A szomszéd először fel sem ismerte a szomszéd nőt. Testszerte ömlött belőle a vér, arca is csupa vér volt. Engedj be, én vagyok az, Ildikó, Dávid megszúrt - mondta a szomszédnak az ájulás határán lévő nő. László azonnal cselekedett, hívta a mentőket és közölte azt is, hogy valószínűleg súlyos bűncselekmény történt, szóljanak a rendőrségnek is.

Úgy tudjuk, hogy a szúrások a nő felsőtestét és a nyakát érték, rendkivül nagy erőbehatással. Feltehetően a nő torkát is át akarta vágni a különélő férje. Ildikónak sikerült elmenekülnie a szomszédhoz a kerítésen át, amit utolsó erejével sikeresen átmászott. Gyermekét már nem tudta magával vinni. Dávid, a férj ekkor bezárkózott a 20 hónapos kislányukkal. Végül a TEK a kerítést átvágva hatolt be a bűncselekmény helyszínére, akkor, amikor a gyermek már nem sírt. Nem volt mire várni, mindenki azt hitte, hogy az apa a kislányt is bántalmazza.

Mikor behatoltak a rendőrök a cseppséget aludva, egy másik szobában találták meg. Dávid a másik szobában felvágta az ereit. A mentők hordágyon hozták ki férfit, a nő akkor már elvesztette az eszméletét - jelenleg nincs kihallgatható állapotban.

A pár már egy ideje külön élt. Dávid, aki a nőtől körülbelül 10 évvel fiatalabb, nehezen fogadta, hogy a kapcsolatnak vége. A tragikus napot megelőzően a 20 hónapos kislányuk az édesapánál volt. Ildikó hajnali hat környékén érkezett a lányukért az egykori családi fészekbe.

A párt a környéken nem nagyon ismerték, szomszédai csendes családnak jellemezték őket. A gyanúsított búvárként és kutyatenyésztőként is ismert, bár az utóbbival felhagyott.

Dávid nem tett vallomást, bár kihallgatható állapotban van, őt a rendőrök őrzik a kórházban. Ma délután kettőkor érkezik a nyomozási bíró, aki dönt a további kényszerítő intézkedésről. A rendőrség kezdeményezésére az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását.

A Nyíregyházi Törvényszék nyomozási bírája ma 14 órakor a kórházban 30 napra letartóztatta a gyanúsítottat, szökés., elrejtőzés és a tanúk befolyásolásának veszélye miatt. A döntés végleges.