SPORT
Egymást követő harmadik bajnokiját is hazai pályán játssza NB I-es csapatunk. BEHARANGOZÓ
A DVSC elleni 2–2-es döntetlen és a Mezőkövesd 4–2-es legyőzése után az OTP Bank Liga harmadik fordulójában is hazai körülmények között szerepel csapatunk. A vasárnapi mérkőzésen a Puskás Akadémia lesz a vendégünk, azok után, hogy csütörtökön a Molde ellen (2–1) sokáig feledhetetlen meccsel zárta le nemzetközi kupaszereplését csapatunk.

„Hatalmas élményekhez jutottunk az Európa-konferencialiga-sorozatban, négy meccsünkből hármat is megnyertünk, ez igenis sikersztori – mondta Török László, NB I-es csapatunk vezetőedzője. – Fantasztikus volt megélni a remek közönségünkkel együtt a csütörtöki, Molde elleni visszavágót is, amelyen megcsillant a továbbjutás, vagy legalábbis a hosszabbítás kiharcolásának lehetősége is. A péntek délelőtti edzésen lezártuk a nemzetközi szereplésünket, amelyet jó volt megélni, és visszavágyunk arra a porondra jövőre is.”

Addig is maradt a hazai bajnoki és majdan a kupaporond, a honi küzdelemsorozat harmadik fordulójában is itthon játszunk, vasárnap 18 órától a Puskás Akadémiát fogadjuk.

„Ilyenkor még nem teljesen reális képet mutat a tabella, inkább abból indulnék ki, hogy a legutóbbi bajnokság két dobogósa játszik egymás ellen, vagyis rangadó vár ránk – így Török László. – Visszaálltunk arra a ritmusra, amely meghozta a sikereket a korábbi időszakban is, igyekszünk megfelelni a vezetőség elvárásának is. Célunk az eredményes és közönségszórakoztató futball, vasárnap is szeretnénk kiszolgálni lelkes szurkolóinkat, és persze megszerezni az újabb győzelmet.”

A mérkőzés 18 órakor kezdődik, a hazai jegypénztár 15 órakor nyit ki a Várkerti Stadionban.

A borítófotón: A Puskás Akadémia ellen is olyan lendületes játékra lesz szükség Lucaséktól, mint a Mezőkövesd elleni legutóbbi bajnokin

Fotó: Móricz Csaba