KULTÚRA
Programok
Egy újabb szórakoztató hétvége ígérkezik Kisvárdán!
Új helyszínen, de változatlan színvonallal, sokszínű programokkal, újdonságokkal és sztárvendégekkel lesznek a családok, a jókedv, a sport, a szórakozás, de még a jótékonykodás is a középpontban: JÚNIUS 9-én szombaton, Kisvárdán.

A Családi Nap tíz évvel ezelőtti megálmodója, elindítója és fővédnöke: dr. Seszták Miklós kormánybiztos, térségünk országgyűlési képviselője.

A X. CSALÁDI NAP helyszíne a sétáló utca, ahol délután két órakor kezdődnek az egészséges életmódot előtérbe helyező, a lakosság minden korosztályát megmozgató interaktív programok:

A nagy-színpadon:

14.00-4.15 - Piruett Táncegyesület/Gönczné Gyarmati Krisztina tánccsoportjai;

14.15-14.25 - Ovi-torna/dr. Battyányiné Székely Csilla vezetésével;

14.25-14.40 - Délibáb Alapfokú Művészeti Tánciskola/Petrásné Barkaszi Zsuzsanna és Dégi Zoltán tánccsoportjai,

14.40-14.50 - Cowboy Matróz/Tamásné Balogh Beáta és Magyar Dávid csoportja;

14.50-15.10 -„Labda-finálé” dr. Battyányiné Székely Csilla, Gönczné Gyarmati Krisztina és Tamásné Balogh Beáta vezetésével.

A kis-színpadon 15.10 órától 15.55-ig látható Varga Tamás bűvész műsora.

Az idei Családi Nap kísérőprogramja a „Lépj be Tündérország kapuján egy napra!” nevet viseli, amely gyermekprogramokkal szolgál 14.00 és 18.00 óra között a sétáló utcában. A kisvárdai „Tündérországban” lesz: arcfestés, csillámtetoválás, barkácsolás, ugrálóvár, trambulin, játszóház, segway, városnéző kisvonat és még tündér-jelmezbe öltözés is.

A minden szegmensében ingyenes rendezvény jótékony célt is szolgált az „Ezer lámpás éjszakája” nevet viselő országos programsorozat egyik kisvárdai helyszíneként.

„Városunkat már negyedik alkalommal éri azt a megtiszteltetés, hogy az „Ezer lámpás éjszakája” jótékony programsorozat egyik állomása lehetünk. Ennek köszönhetően, több ezer darab világító lufival üzenünk Kisvárdáról is a több ezer, hazánkból eltűnt vagy csellengő gyereknek, hogy jelképesen megvilágítsuk nekik a hazavezető utat, illetve hogy rávilágítsunk az egész világot fenyegető gyermekeltűnések aggasztó problémájára.” - tájékoztatott Leleszi Tibor, Kisvárda polgármestere.

A program házigazdája Kárász Róbert műsorvezető lesz, aki 16:00 órától 22.00 óráig invitálja a lakosságot a sztárvendégek műsoraira. A nagy-színpadon fellép az MDC zenekar, Varga Viktor, L.L Junior, Deniz, Dallos Bogi és Rácz Gergő, majd 22:00 órakor a jelenlévők együtt, egyszerre eresztik a magasba a különleges világító lufikat.

A jótékonysági műsor után kezdődnek az idei Családi Nap egyik újdonságai: 22.10 órakor lépnek színpadra a nagy sikerű „Így táncolunk mi” rendezvény résztvevői a mambo-fináléjukkal, majd őket követik a Piruett Táncegyesület egyedi csoportjának, a szülő-gyerek közös táncnak a szereplői.

22.25-kor pedig, először a város történetében, ,,Mozgassuk meg együtt Kisvárdát” címmel, egy igazán hangulatos, éjszakai közös finálénak lehet a részese, aminek a végén egy nagy értékű kerékpárt sorsolnak ki a jelenlévők között.

NE FELEDJE!

JÚNIUS 9. szombat – X. CSALÁDI NAP - KISVÁRDA – sétáló utca!

- Friss Média -