KÉK FÉNY
#rendőrség
#Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság
Egy kisvárdai eset is bekerült a szabolcsi rendőrök napi jelentésébe
Négy ügy is bekerült a szabolcsi rendőrség napi jelentésébe. Van közte ittas vezetés, pénzbüntetés miatti elzárás elöli szökés és jogosítvány nélküli vezetés. Ez utóbbi Kisvárdán történt.

A kisvárdai rendőrök a városban ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő rétközberencsi lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 42 éves férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A nyíregyházi rendőrök elfogtak egy 38 éves helybéli férfit, mivel a részére korábban kiszabott pénzbüntetést nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A nagyhalászi rendőrök egy 27 éves helyi férfit vettek őrizetbe hasonló a nyíregyházihoz hasonló eset miatt. Ő sem fizette ki a büntetését, most mehet a fogházba.

Záhonyban 51 éves csaholci férfik fogtak meg aki ellen szintén körözést adtak ki korábban. Őt járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt keresték.