SPORT
Labdarúgás
Egy edzés maradt az alkalmazkodásra
Sikerült-e feldolgozni a vasárnapi bajnoki végjátékában történteket, illetve miként tudott ilyen rövid idő alatt felkészülni a csapat a csütörtöki, Európa-konferencialiga-ellenfél, a házigazda Molde FK játékából? – kérdezték Ötvös Bencét, a csapat képviselő játékost a szerda esti moldei sajtótájékoztatón.

„A Debrecen elleni meccset gyorsan lezártuk, a hétfő délutáni gyakorlástól kezdve már csakis a Moldéra hangolódtunk – árulta el 24 éves középpályásunk. – A Moldéból igyekeztünk felkészülni, a stábtagokkal egyéni szinten és csapatként is elemeztük az ellenfél játékát. A pálya talaja némileg fura, játszottam már ilyenen, rendkívüli módon csúszik rajta a labda.

Edzettünk ugyan műfüves pályán otthon is, de nem teljesen ilyenen, az itteni edzés az egyedüli alkalom, amikor alkalmazkodni tudunk némileg hozzá. Minden percét élvezzük a nemzetközi szereplésünknek, szeretnénk olyan eredményt elérni csütörtökön, ami feljogosít bennünket a továbbjutásra.”


A 19 órakor kezdődő edzés során az időjárás aztán esősre váltott, ilyen körülményeket ígérnek a csütörtöki összecsapásra is.