KÉK FÉNY
​Egy 26 éves férfi szörnyethalt a hajnali, nagycserkeszi balesetben
Eddig tisztázatlan körülmények között egy Nagycserkesz irányából Nyíregyháza felé tartó személygépkocsi hajnali 2 óra 15 perc környékén kisodródva a kanyarból a szemközti forgalmi sávon áthaladva az árokba csapódott, ahol a gépkocsi utasoldali eleje fának ütközött, majd a tetejére borult.

A baleset következtében a gépkocsiban hátul utazó, 26 éves férfi - valószínűleg a hátsó szélvédőn - kirepült a gépkocsiból, őt a menetirány szerinti oldalon találták meg az árokban. A gépkocsit vezető és a mellette ülő férfi könnyű sérülésekkel megúszta a balesetet. Az út egyébként csúszós volt. Úgy tudjuk, hogy felmerült az ittasság, illetve az is tisztázásra vár, hogy a gépkocsit ki vezette. A gépkocsiban egy kótaji, buji valamint egy demecseri férfi utazott. A legfrissebb információink szerint az elhunyt volt a demecseri lakos. A másik két sérült elhagyta a helyszínt, ők ittas állapotban voltak.

A rendőrség közlése szerint, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. február 6-án 2 óra 15 perc körül a 36-os főút 40. kilométerszelvényében Nagycserkesz közelében. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okból eredően lesodródott az úttestről és árokba hajtott. A gépkocsiban hárman utaztak, egyikük a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, ketten könnyen sérültek. A főút balesettel érintett szakaszát a rendőrség a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta, a forgalmat mindkét irányból elterelik.

A katasztrófavédelem elmondása szerint a balesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.