PUZZLE
Horoszkóp
#napi horoszkóp
#2018.08.20.
Ébreszd fel a gyermeki éned!-Horoszkóp 08.20.
A gyermeki énedre nagyobb szükséged van, mint gondolnád. Amikor a belső gyermeked boldog, te magad is boldog vagy. Amikor a gyermeki éned jól érzi magát, játékos könnyedséggel oldod meg az élet kihívásait, és sokkal mélyebben éled meg az örömöket is. Ma felébresztheted a szunnyadó belső gyermekedet, és ünnepelheted az élet játékos sokszínűségét.

Kos

Túl sokat beszélsz hétfőn. Mostanában egyre többet és többet beszélsz, és egyre kevesebbet cselekszel. Ez pedig oda vezethet, hogy mindenki unja a szavaidat, te magad is. Talán te magad is arra vágysz, hogy a szájhősködés helyett a valódi cselekvésnek add át a helyet. Ma tedd meg azt, amiről már régóta beszélsz és csak beszélsz.

Bika

Nem úgy alakul a mai nap, ahogy azt tervezted. Valójában olyan sok a bizonytalan és befolyásolhatatlan tényező a napodban, hogy nem is érdemes az események irányításával kísérletezgetned. Egyszerűen csak engedd el a képzeletbeli evezőket, és hagyd, hogy az áramlat vigye a csónakod. Bízz az élet áramlatában!

Ikrek

Ha mindig végiggondolod, mit szabad mondanod, és mi az, amit tilos kifejezésre juttatnod, akkor sohasem mered a teljes valójában megmutatni magadat. Hétfőn engedd el a megfelelési kényszert, és engedd el azt a vágyadat, hogy olyannak mutasd magad, amilyen nem vagy. Ma az egyéniséged minden valódi színét megmutathatod a világnak.

Rák

Előléphetnél végre az árnyékból és hagyhatnád, hogy rád vetüljön a fény. Az elmúlt időszakban mintha bujkálnál valaki elől, vagy mintha el akarnál rejtőzni az emberek elől, hogy gyógyulhass. Ez a visszahúzódó, magányosan gyógyuló időszak azonban véget ért. Most már arra van szükséged, hogy valóban kilépj a fényre, és valóban vállald magad.

Oroszlán

Mit ünnepelsz ma? Úgy értem, mi az az eredmény, amelyet mostanában értél el, és amelyet még nem ünnepeltél meg? Mi az az eredmény, amelyet érdemes lenne megünnepelned, és amelyet érdemes lenne tudatosítanod magadban és másokban is? Keresd meg, amit ünnepelhetsz, és tekintsd a mai tűzijátékot a te tiszteletedre adott műsornak.

Szűz

Minden helyzetnek két oldala van, épp úgy, mint az érmeknek. Az egyiket nem kaphatod meg a másik nélkül. Ma azon elmélkedsz, vajon megéri-e mindaz, ami azzal a helyzettel jár, amelyet olyan sok munkával mostanra előállítottál. Lehet, hogy hétfőn már azon gondolkozol, hogy visszacsinálod ezt az új helyzetet?

Mérleg

Már messziről kiszúrod a hamisat, az értéktelent, az utánzatot és a valódi beltartalom nélküli dolgokat hétfőn. Ebben a frissen érkezett látásmódban elég meglepő lesz ránézned az életed szereplőire és helyzeteire. Könnyen kiderülhet, éppen azok a legkevésbé értékesek, akik fennen híresztelik saját jóságukat.

Skorpió

Most kellene megteremtened azt a békés családi hangulatot, amit olyan régóta keresel. Persze lehet, ehhez arra is szükség van, hogy a család egy részét elküldd strandolni, a másik felének meg valamilyen más programot találj ki. Most eldöntheted, mi fontosabb, az együttlét vagy a béke.

Nyilas

A hétfő a könnyed játékosság napja lesz számodra. Ma minden helyzetbe könnyedséget és játékosságot kellene csempészned, és tilos a nehéz, bonyolult vagy fájdalmas megoldások felé kacsingatnod. Az, ami nem szórakoztató, és nem oldódik meg szinte magától, azzal hétfőn nem érdemes és nem is szabad foglalkoznod.

Bak

Elmerülsz a jobbnál jobb zenék világában hétfőn. A zene valójában hanghullám, rezgés, és mint ilyen, mély gyógyító erővel bír. Keresd meg ma azt a zenét, amely tökéletesen illik a hangulatodhoz, és amely feltölt téged gyógyító energiákkal. Ez a zene talán nem pont az, amelyikre elsőként gondolnál.

Vízöntő

Szeretnél ajándékot adni az embereknek, és szeretnéd megajándékozni őket azzal, amire a leginkább vágynak. Ha igazán jó ajándékokat akarsz adni, figyeld meg a titkos vágyaikat. Figyeld meg, mi az, amire olyan mélyen vágynak, hogy talán még önmaguk sem tudnak róla, és ezért nem is tudják megfogalmazni ezeket a vágyaikat.

Halak

A lehetőségek végtelen tárháza nyílik meg előtted hétfőn. Ma megláthatod azokat a lehetőségeket, amelyeket eddig nem tudtál vagy nem akartál meglátni. Hétfőn sokkal színesebbnek, sokkal csillogóbbnak látod a világot és benne önmagadat. A mai nap a lelki hazatalálás és a varázslatos tündérenergiáid megtalálásának a napja.

-Friss Média-

forrás:www.nlcafe.hu