SPORT
Labdarúgás
#kISVÁRDA
#FOCI
#GÓL
Durván alázza a Várda a Paksot!
Álomszerűen kezdett a Várda. No, nem úgy, hogy aludtak a pályán, hanem akképp, ahogy egy igazi várdai vitéz ébredés után elképzeli kedvencei játékát.

Egymás után rúgta a szögleteket a Várda. Pár perc telt csak el, amikor a baloldali sarokrúgás után rosszul jött ki a Paks kapusa. Elindult, de meggondolta magát, úgyhogy a kisvárdai Viana gond nélkül fejelt az ötösről a kapu közepébe.

1-0

Még az első negyedórában jártunk, amikor egy gyors ellentámadás során a félpályáról a kisvárdai Kovácsréti ívelte a labdát nagyszerűen a szokás szerint előrerohanó Melnyik elé, aki ballal laposan a bal sarokba lőtt.

2-0.


A Várda végre idén először nem a kiesés ellen küzd a szezon utolsó meccsén. Sőt, az ötödik hely történelmi siker. A nyugalom meglátszott a csapaton, gyorsan, felszabadultan játszottak.

Viana fejelhetett volna újabb gólt, ezúttal Kovácsréti a másik oldalról adta be, de fölé ment.

A Paksnak volt ezután két kisebb helyzete. Először Dombó kapusnak kellett kitolnia egy jobb sarok fele tartó lapos lövést, majd Bognár ugratta ki szépen Hahnt, de sikerült előle menteni.

Aztán újabb várdai szöglet következett, a szokásos recepttel. Kovácsréti ezúttal is az ötös vonalára ívelte a labdát (ezúttal a hosszúra), ezúttal is üresen álldogált ott két kisvárdai. Közülük Ötvös gyönyörűen be is fejelte a bal sarokba.

3-0.

Ezután a paksi Szakály gyenge, de jól helyezett lövését védte Dombó, bement volna a bal sarokba.

A másik oldalon Kovácsréti kapásból lőtt fölé egy szép akció után.

A remek meccs első félidejének utolsó percében ismét csillogott a Várda. Sassá levert a baloldalon, egy zseniális passzal a középen berobbanó Leonit hozta helyzetbe, aki az ötösig vezette a labdát, majd erővel bevarrta a rövidbe. Bár igaz az, hogy oda nem illik gólt kapni, de annyira közel volt, hogy ezért nem hibáztatható a paksi kapus.

4-0.

Tippmixgyilkos meccs, a Várda hat meccsen szokott összesen ennyit rúgni. Igazi örömfocit játszanak a fiúk.