KÉK FÉNY
Dráma Tiszakanyáron - fotók, videó
Mint ahogy beszámoltunk róla rövidhírben, egy hetedik osztályos kislányt ütött el egy kanyarodó traktor, eddig tisztázatlan körülmények között. A kislány életéért derekasan küzdöttek a mentősök - még mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. De a gyors, gondos orvosi segítség ellenére a gyerek a mentőautóban elhunyt.

Igazi dráma ez Tiszakanyáron mindkét család számára. A balesetet szenvedett kislánynak 7 testvére van, az egyik fiútestvére több éve a Tiszába veszett. A hetedikes kislány a kereszteződésben lévő iskola konyhájához érkezett az ebédért, majd biciklire pattant és egy óvatlan pillanatban a sövény mögül a kanyarodó traktor elé került. Legalábbis ezt mondják a baleset helyszínén, ahol több tucat hozzátartozó várta az orvosok híreit.

Végül a kislányt életét stabilizálni tudták a szállításra, de a mentőben ismét újra kellett éleszteni, és ez már nem volt eredményes.

A nagy erőkkel kivonuló rendőrök biztosították a helyszínt a mentés idejére. A rendőrök rendkívül precízen és emberségesen jártak el, miközben a traktorost is védeniük kellett a kétségbeesett hozzátartozóktól.

A traktort vezető férfi - aki a baleset miatt összeomlott -, zokogva mondta, hogy egyszerűen nem is tudja, hogy került a kislány a traktor elé.

A több órás helyszínelés idejére teljes útzár volt érvényben. A baleset körülményeinek tisztázását szakértők bevonásával folytatja a rendőrség.


- FrissMédia -