SPORT
Labdarúgás
#Kisvárda Master Good
#labdarúgó
#Brazília
Drága csatárt igazolt a Kisvárda
​A Kisvárda csapatában folytatja a pályafutását Fernando Viana Jardim Silva. A brazil játékos Bulgáriából érkezik.

Az Egyiptomban edzőtáborozó Várda közleményt adott ki, amelyben újabb igazolást jelentettek be. "Brazil játékossal kötött szerződést klubunk: Fernando Viana Jardim Silva a hurghadai edzőtábor helyszínén írta alá a Kisvárda Master Goodhoz, azok után, hogy három napja csatlakozott új csapattársaihoz, és a pénteki edzőmérkőzésen mintegy húsz percet már a pályán is töltött".

A 27 éves játékos, posztját tekintve csatár legutóbb a bolgár Botev Plovdiv játékosa volt. Viana a Plovdiv színeiben 39 bajnoki mérkőzésen 17 gólt szerzett, az átigazolásokban mértékadónak tekinthető transfermarkt.de oldal a piaci értékét 750 ezer euróra taksálja.

Közben Novothny Soma reagált azokra a pletykákra, hogy Kisvárdára igazol. Az állami televízióban úgy fogalmazott: Soha életemben nem beszéltem senkivel a Kisvárdánál. Nem mennék oda, fel sem merült bennem az, hogy Kisvárdára igazoljak. Ázsiából vannak megkereséseim, ha meg tudnak egyezni a klubbal, akkor jöhet a váltás, de a Kisvárdával kapcsolatban sem vagyunk" - mondta a Dél-Koreában másodosztályú bajnokságot szerzett játékos.