SPORT
Labdarúgás
#foci
#Kisvárda FC
Döntetlen a szünetben a Kisvárda-Puskás
Az első húsz percben szolidan támadgatott a Puskás Akadémia, akkora átütőerővel, mint ahogy papírkutya harapja a csontot.

A Kisvárdánál Grozav tekert kapura a egy szabadrúgást, a gyengén csavarodó labdát a Puskás kapusa kiejtette, de a fejelni próbáló kisvárdai elől végül sikerült az alapvonalon túlra paskolnia.

Aztán Felipe szokásos ápolása következett; nagyon profin csinálja, amikor már unja a meccset, vagy úgy érzi, sokat támad az ellenfél, gyakran keres egy okot, s pihen egy kiadósat. Van esze a játékhoz, amellett, hogy jól véd, nem csoda, hogy tavaly az NB I legjobbjának választották.

Ezután a felcsútiak szögletshow-ja következett; láthattuk már angol és spanyol meccseken is, hogy a támadók összetömörülnek, mint sündisznók az avarban, aztán a szöglet elvégzése előtt egy pillanattal szétfröccsennek, mint a pezsgő a szülinapi partyn. Ez már remekül ment, csak a labdára aztán senki nem bírt figyelni.

Grozav kiosztott egy kötényt a 38. percben. Nem történt annyi minden, hogy ezt ne kellene értékelnünk. Hiányozni fog, ha tényleg elmegy a Fradiba. Cukalasz (Tsoukalas, angolosan) is csinált egy szép cselt, látszott, hogy képzett játékosok a kisvárdai légiósok.

Hugo Seco pedig gyors. A jobbszélen szputnyikként száguldott el, megkerülte Nagy Zsoltot, és az alapvonalnál robogott volna tovább, de a Puskás Akadémia védője kitessékelte a pályáról. Belefért a keménység kategóriájába, nem volt egyértelmű 11-es. Maradt a 0-0