SPORT
Labdarúgás
Döntetlen a félidőben a Kisvárda-FTC
​Már az ötödik perben gólt szerezhetett volna a Fradi. Boli öt méterről fejelhetett, de a hosszú irányába tartó labdát ügyesen kirúgta a gólvonal előtt az egyik várdai védő.

Aztán a Kisvárda remek támadását láthattuk. Gyönyörű akció volt, a bal oldalról bejátszott labdát előbb átlépte Viana, majd Lucas ráküldte 18 méterről, de Dibusz kiütötte.

Olyan jó focit láthattak a várdai vitézek, hogy nem is kell már jegy a Fradi-Barcelonára. Szép akciók, harcos játékosok, remek első negyedóra volt.

A 25. percben majdnem gólt ért Viana merészsége, beleállt, mikor Dibusz ki akarta rúgni a labdát, majdnem bepattant róla a kapuba. Nagy potya lett volna.

Aztán a ferencvárosi Heiszler bebőrözte a kisvárdai Melnyiket, majd balról középre tekerte, veszélyesnek tűnt, de csak megcsúsztatni tudta Boli.

A 35. percben Sassá esett el a ferencvárosi 16-oson belül, Tokmac odalépett, de legyünk őszinték, jóindulat kellett volna ezt befújni. S a Kisvárda ellen az általában nincs.

Picit később egy beadást Boli kapásból fölé vágott. Rögtön utána a másik kapunál Melnyik bombája okozott félelmet a gyengébb szívű fradistákban. A várdai vitézek meg Lovrencsics lövését nézték dermedten, de fölé ment.