KÉK FÉNY
Döbbenet Jékén
Senki nem érti, hogy mi történt. Az egész település gyászolja Dávidot, akit társával együtt nyelt el a Duna a hét elején.

Mint ahogyan mi is megírtuk, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) hétfőn közölte, hogy eltűnt a büntetés-végrehajtás két munkatársa Rácalmás közelében, a Kis-Duna-ághoz tartozó területen. Akkor azt írták: a Pálhalmai Büntetés-végrehajtási Intézet és a Márianosztrai Fegyház és Börtön munkatársai szolgálati ebek kiképzését végezték, eközben eddig nem ismert okból elmerültek a vízben.

Az idősebb 34 éves férfit kedden találták meg Rácalmásnál, a Kis-Duna-ágban. Ő Dáviddal együtt hétfőn délelőtt tűnt el, amikor szolgálati kutyák kiképzését végezték.

Dávid testét másnap, szerdán a sógora látta meg először, aki mindvégig a helyszínen volt, és a családdal együtt abban reménykedett, hogy az életerős, kedves, életvidám ember, aki a napokban nézett volna apai örömök elé, épségben előkerül. Azonban szerdán délelőtt minden összeomlott. A jékei fiatalember élettelen testét a mentőegységek emelték ki a baleset helyszínéhez közeli szakaszról.

Jékén mindenki kedvelte Dávidot, tisztességtudó, kedves fiatal emberként jellemezték. Dávid édesapja is az igazságszolgáltatásban dolgozott, akárcsak párja szintén, aki a napokban ad életet Dáviddal közös gyermeküknek. A kicsi a tragédia miatt már nem ismerheti meg édesapját, csak fényképekről.

- FrissMédia -