KÉK FÉNY
#rendőrség
#Baktalórántháza
#díler
#betörő
Dílert és betörőt is fogtak Baktalórántházán, mindkettőjüket akciózás közben
Baktalórántháza – A baktai rendőrök nem tétlenkedtek szerdán, ugyanis két bűnözött is tetten értek. Egyikük új pszichoaktív anyagot árult, a másik férfi pedig épp készült kipakolni egy házat.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőse lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást P. Dániel 21 éves baktalórántházi lakos ellen. A rendőrőrs munkatársai a férfit betörés közben, egy baktalórántházi lakóházhoz tartozó melléképületben érték tetten 2016. november 23-án. A férfi a rendőrök megérkezésekor éppen az eltulajdonítani kívánt használati tárgyakat pakolta össze. A rendőrök P. Dánielt a rendőrőrsre előállították és gyanúsítotti kihallgatása után bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőse új pszichoaktív anyaggal visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást J. Géza 40 éves baktalórántházi lakos ellen. A férfit a rendőrőrs munkatársai 2016. november 23-án tetten érték, miközben Baktalórántházán több helyi lakos részére bódító hatású növényi származékot adott el. A nyomozás adatai szerint a férfi fogyasztotta és árusította is a bódítószert. A rendőrök a férfit előállították a rendőrőrsre és gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –