PUZZLE
Bulvár hírek
#Inspiráló Nők
Díjazták az Inspiráló Nőket - fotók
Tegnap este első alkalommal rendezte meg a Femcafe.hu női portál az Inspiráló Nők Estjét. A Várkert Bazárban tartott estélyen nyolc kategóriában díjazták az ösztönző nőket. Az eseményre különleges, kizárólag erre az eseményre megálmodott produkciók készültek, a díjátadót követően pedig a jelöltek, a meghívott vendégek és a sztárvilág színe-java késő estig ünnepelte a díjazottakat.

Május 10-én a Várkert Bazárban először adták át a Femcafe.hu díjait az Inspiráló Nők Estjén. A nyolc kategória 3-3 jelöltjét a jelölőbizottság, Jakupcsek Gabriella, Temesvári Andrea, Herendi Gábor, Kiss Gergely, valamint a Femcafe.hu főszerkesztője, Sajószegi Veronika állította össze. A kategóriák jelöltjeire a portál olvasói szavazhattak, a győztesek kilétét pedig csak a gálaesten hozták nyilvánosságra. Az esemény házigazdái Osvárt Andrea és Kasza Tibor voltak.

A nézőtéren a díszvendégek mellett a sztárvilág színe-java foglalt helyet, akik az este folyamán nem csupán a jelölteket ismerhették meg jobban, hanem különleges, erre az alkalomra összeállt produkciókat is láthattak. Caramel és a Bakáts téri Általános Iskola gyermekkórusa az énekes két dalát adták elő, Tóth Vera és Király Linda a Proud Mary-vel hengerelték le a közönséget, Szikora Róbert és Tóth Andi a Tovább és a Ne bánts című dalaikkal léptek színpadra közösen, a Dirty Dance Led Light Crew a vizuális élményről gondoskodott lenyűgöző produkciójával és Nanushka bemutatója is színesítette a programot.

Az est főszereplői és a meghívott vendégek a hivatalos programot követően éjszakába nyúlóan ünnepeltek a Várkert Bazárban, ahol a bulihangulatért a Smile zenekart felelt.

A díjátadóról a SuperTV2 készített felvételt, amit május 19-én, 11 órakor tűznek műsorra.

A díjazottak:

A leginspirálóbb divattervező: Benes Anita, a Daalarna vezető tervezője

A leginspirálóbb gasztronómiai teljesítmény: Palágyi Eszter, séf

A leginspirálóbb hétköznapi hős: Dr. Jázmin Zboray Antónia, bohócdoktor

A leginspirálóbb designer: Kosaras Renáta, festőművész

A leginspirálóbb vállalkozó: Pistyur Veronika, a Bridge Budapest ügyvezetője

A leginspirálóbb ifjú sportoló: Tóth Ivett, műkorcsolyázó

A leginspirálóbb fiatal tehetség: Dr. Prokop Susanne, agykutató

A leginspirálóbb civil teljesítmény: Soltész Éva, állami gondozottakat segítő pedagógus

Fotó: Gazdag Éva/Femcafe.hu