PUZZLE
Bulvár hírek
Diana útjára lépnek? Harry és Meghan kitárulkozik Oprah-nak
Az évtized, ha nem az évszázad interjúja lehet a beszélgetés a királyi család lázadóival. Amerika legnépszerűbb műsorvezetője a kérdező.

A sussexi herceg és hercegné hamarosan az évtized interjújával dobbanthat, melyet március 7-én sugároznak majd az Egyesült Államokban. A sztárpár Oprah Winfrey-nek tárulkozott ki a többi között olyan kényes témákban, mint különválásuk a királyi családtól, költözésük a tengerentúlra. Meghan az anyaságról is beszélt, illetve megosztottak részleteket a házasságukról és a média elleni harcukról is.

Egyes sajtóhírek szerint a királyi családban attól tartanak, hogy ez az interjú is rosszul sül majd el, mint András herceg legutóbbi televíziós megnyilvánulása, amikor a pedofil botrány kapcsán próbálta tisztára mosni magát, mindenféle kínos magyarázatokkal. Ugyanakkor félő, hogy családi titkokat is kifecsegnek majd, ami rossz fényt vethet a királyi családra.

A CBS csatorna beharangozójában intim beszélgetésként reklámozza az interjút, amivel Harry és Meghan Diana hercegnő nyomdokaiba léphet. Azt nem tudni, hogy kértek-e engedélyt a Buckingham Palotától, mielőtt úgy döntöttek volna, hogy megnyílnak a világnak. Oprah Winfrey mindenesetre Meghan Markle egyik közeli barátnője és Amerika legnépszerűbb női műsorvezetője, így várható volt, hogy ha interjút adnak, azt ő kapja majd. Azt biztos, hogy nemcsak Amerika, de az egész világ kíváncsi rá, milyen titkok hangzanak majd el az interjúban.

- FrissMédia -