KÖZÉRDEKŰ
#mobil
#kormányablak
Demecserből Kisvárdára érkezett a mobil kormányablak
Demecserből Kisvárdára érkezett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal kormányzati forrásból beszerzett mobil kormányablaka. A szolgáltatásait 14 órától 18 óráig vehetik igénybe.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, valamint a Kisvárdai Járási Hivatal szervezésében, a mobilizált ügyfélszolgálaton többek között személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel, vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyintézésre van lehetőségük a mai nap folyamán.


A kisbuszban a diákigazolványhoz szükséges NEK adatlap is igényelhető és ügyfélkaput is lehet nyitni - olvasható a közleményben. A közlemény kiemeli, hogy a kezdeményezéssel a Kormányhivatal a „jó állam” koncepció keretében, az ügyfélbarát közigazgatás szem előtt tartásával, a térbeli és időbeli korlátokat áthidalva kívánja közelebb vinni a szakszerű és gyors ügyintézést az állampolgárokhoz.


Tehát ne habozzanak, hiszen most szinte az ajtajánál van az ügyintézés lehetősége például két remek koncert között személyes papírjait is pótolni tudja.