AKTUÁLIS
#kerékpárverseny
#útlezárások
#Debrecen - Ibrány
#korlátozások
Debrecen – Ibrány kerékpárverseny: forgalomkorlátozások megyénkben
A kerékpárversennyel érintett útszakaszokon a rendőrség forgalomkorlátozással és forgalomirányítással biztosítja a mezőny biztonságos elhaladását.

Első alkalommal rendezik meg július 22-én, vasárnap a V4 Special Series Debrecen – Ibrány kerékpárverseny. A megmérettetés távja körülbelül 150 km, útvonala Debrecenből indulva 2 megyét és 15 települést érintve Ibrányban ér véget.

A rendőrség szakaszosan és időszakosan lezárhatja július 22-én 13 óra 45 perctől a mezőny elhaladásának idejéig - legfeljebb 18 óráig – a tervben megjelölt verseny útvonalát.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében ez érinti a 471-es számú főutat, a 4911-es számú főutat, a 41-es számú főutat, a 403-as számú főutat, valamint Nyírmihálydi, Nyírgelse, Nyírbogát, Nyírbátor, Kállósemjén, Nagykálló, Nyíregyháza, Kemecse, Kótaj, Buj, Paszab, és Ibrány településeket.

A versennyel érintett útszakaszokon a rendőrség forgalomkorlátozással és forgalomirányítással biztosítja a mezőny biztonságos elhaladását. A közlekedők türelmét és megértését kérik.